Hotel Merkur

 

merkur vrnjacka banja

Hotel MERKUR novi

                                                  INDIVIDUALNI PROGRAM, SOPSTVENI PREVOZ

                     VAŽI U PERIODU OD 25.11.- 01.12.2015. ZA MINIMUM 3 NOĆENJA

Vrnjačke mineralne vode koristili su od davnina narodi koji su naseljavali ovu teritoriju, počevši od Kelta, Rimljana, Slovena. Istorija modene banje u Vrnjcima počinje posle oslobodjenja od Tuaka, kada su po nalogu knjaza Miloša ispitivani mineralni izvori u Srbiji, a 1868.g je izvršena kaptaža dva izvora tople mineralne vode i otpočela izgradnja kupatila i drugih banjskih objekata. Do danas su izgradjene saobraćajnice, podignuti brojni ugostiteljski objekti, uredjeni parkovi, organizuju se kulturne manifestacije, što sve zajedno doprinosi razvoju zdravstvenog turizma.

Banjsko lečenje obavlja se danas u Specijalnoj bolnici za lečenje i rehabilitaciju organa za varenje i šećerne bolesti "Merkur". U ovoj zdravstvenoj ustanovi sprovode se naučno utvrđene metode dijagnostike, lečenja i rehabilitacije, stručno-metodološki i doktrinirani kritrerijumi i preventivne, dijagnostičke, terapeutske i rehabilitacione zdravstvene usluge u ambulantno-polikliničkim i stacionarnim uslovima. Primenom metoda savremene balneoterapije, fizikalne medicine i rehabilitacije, u ovoj ustanovi za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju leče se bolesnici iz oblasti gastroenterologije, endokrinologije i bolesti metabolizma, urologije, disajnog trakta, kao i nekih kardiovaskularnih, ginekoloških i reumatoloških oboljenja, bolesti dece koje su indikovane za lečenje u Vrnjačkoj Banji i bolesti iz oblasti sportske medicine.

     PROGRAM BORAVKA
       Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge u trajanju od  

       4,5,6, ili 7dana.
       Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa
.

CENA : 4.880,00 din.

pun pansion u 1/1 i 1/2 sobi po osobi, po noći

Cene su u RSD po osobi za paket:

3 noćenja

4 noćenja

5 noćenja

6 noćenja

                 Hotel   MERKUR novi

14.640

19.520

24.400

29.280

POPUSTI:

● Jednokrevetna soba – BEZ DOPLATE

● Deca do 12 godina – BESPLATNA usluga smeštaja i ishrane

CENA PAKETA UKLJUČUJE:

3/4/5/6 noćenja na bazi punog pansiona (doručak i večera – švedski sto, ručak – klasično usluživanje) u standardnoj jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi.

●   Svakodnevni ulaz u Wellness centar „Fons romanus“ (korišćenje bazena sa termomineralnom vodom temperature

od   27-32°C sa podvodnom masažom, sauna parka - finska sauna temperature 60-110°C, infracrvene saune, Finskog

kupatila, Vrnjačke plaže, Slane pećine, turskog parnog kupatila temperature 50°C, Knajpove klupe, tepidarijuma... –

- osnovni paket).Svaki posetilac dobija na ulasku bade mantil, papuče i peškir.

*I za period korišćenja usluga od šest noći odobravaju se sledeće gratis usluge (vrednost gratisa je 8.640,00 din.):1 x ručna masaža celog tela, 2 x parcijalna masaža, 1 x limfna drenaža u trajanju od 15 minuta, 1 x peloid pakovanje celog tela i 6 x mineralna kupka u kadi u "Peloid centru".

*II za period korišćenja usluga od pet noći odobravaju se sledeće gratis usluge (vrednost gratisa je 7.120,00 din.):1 x ručna masaža celog tela, 1 x parcijalna masaža, 1 x limfna drenaža u trajanju od 15 minuta, 1 x peloid pakovanje celog tela i 5 x mineralna kupka u kadi u "Peloid centru".

*III za period korišćenja usluga od četiri noći odobravaju se sledeće gratis usluge (vrednost gratisa je 5.600,00 din.): 1 x ručna masaža celog tela, 1 x limfna drenaža u trajanju od 15 minuta, 1 x peloid pakovanje celog tela i

4 x mineralna kupka u kadi u "Peloid centru".

*IV za period korišćenja usluga od tri noći odobravaju se sledeće gratis usluge (vrednost gratisa je 4.060,00 din.): 1 x ručna masaža celog tela, 1 x limfna drenaža u trajanju od 15 minuta i 3 x mineralna kupka u kadi u "Peloid centru".

CENA PAKETA NE UKLJUČUJE:

● Boravišnu taksu: 120 RSD po osobi, po noći

● Osiguranje: 30 RSD po osobi, po noći

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima, u celosti prilikom prijave putovanja.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom preko računa.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate, isključivo u agenciji Jolly Holidays.

OPIS HOTELA

MERKUR – NOVI                                        www.vrnjcispa.rs

Lokacija: objekat Merkur Novi je smešten u samom centru Vrnjačke Banje, u srcu Vrnjačkog parka, nadomak šetališta - Promenade.

Karakteristike: okružen prirodnim zelenilom parkova, mnogobrojnim stazama za šetnju, pruža gostima mogućnosti za uživanje u prirodi, rekreaciju i upoznavanje svih lepota Vrnjačke Banje. Iako smešten u samom centru Banje i u blizini svih važnih kulturnih, zabavnih i sportskih objekata, "Merkur" je prevashodno oaza mira, koja uz zelenilo, Vrnjačku reku i prelepu prirodu nudi kvalitetan odmor i opuštanje. U okviru objekta "Merkur Novi", nalaze se i Akva i Fitnes centar, namenjeni potpunom opuštanju i postizanju dobre kondicije.

Sadržaji: restoran, aperitiv bar, sobe kategorije Premium, Superior, Milenijum, Apartmani i Rezidencija, Spa centar „Rimski izvor“, Akva centar, zatvoreni bazen, fitnes centar, masaže, tretmani, medicinske usluge lekara specijalista i subspecijalista, fizikalni blok, spratna i dežurna ambulanta (24h), sala za seminare, besplatan WiFi internet, parking.

Sobe: sa pogledom na centar Vrnjačke Banje, jednokrevetne i dvokrevetne, sa kupatilom, klima uredjajem, kablovskom televizijom, telefonskom linijom i pristupom intenetu, a većina ima mini bar.

Premium sobe (28m2): luksuzne i moderne, elegantnog dizajna sa jedinstvenom rasvetom, predvidjene su za maksimum 2 osobe, sa francuskim ležajem, kupatilom i balkonom.

Superior sobe (28m2): elegantne, moderne, svetle i komforne, predvidjene su za maksimum 2 osobe, sa francuskim ležajem, kupatilom i balkonom.

Milenijum sobe (17m2): tradicionalne Merkurove sobe, klasičnog dizajna, svetle i udobne, predvidjene su za maksimum 2 osobe, sa francuskim ležajem, kupatilom i balkonom.

Apartman (34m2): prostrani i komforni apartmani sa dve prostorije, opremljeni modernim sadržajima, predvidjeni su za maksimum 4 osobe, sadrže spavaću sobu, dnevnu sobu, mini bar, kupatilo, balkon.

Rezidencija (34m2): najprostraniji smeštaj u Merkuru, jedinstven predsednički apartman, vrunskog komfra i opremljen dodatnim sadržajima, predvidjen za maksimum 4 osobe. Sadrži: spavaću sobu, dnevnu sobu, mini kuhinju, trpezariju, 2 x kupatilo, đakuzi, mini saunu, balkon.

Akva centar „Waterfall“ je rekreativni banjski centar koji se nalazi u objektu Novi Merkur i uključuje veliki bazen sa termomineralnom vodom temperature 28°C, wellness sadržaje, Fitnes centar i centar za masažu. Toplom vezom je povezan sa smeštajnim jedinicama, što gostima omogućava da direktno iz sobe, u bade mantilu uđu u ovu vodenu oazu. Bazen sa mineralnom vodom pogodan je ze sve uzraste (za najmlađe postoji plitak deo), mali bazen – đakuzi, hidromasaža, gejzir, vodeni slapovi, bodi – džetovi, finska sauna, tursko kupailo, tople klupe – tepidarijumi, hladna soba, relax, antisters i sportske masaže. Teretana Merkur Džim, pogodna je za rekreativce, kao i za proesionalne sportiste. Poseduje vrhunsku Technogym i Kettler opremu: pokretne trake za trčanje, nordijsko skijanje, leg press, benč, lat mašina, ekstenzija, veslo.

Spa centar „Rimski izvor“ nalazi se u zgradi Termomineralnog kupatila u centralnom parku Vrnjačke Banje. Sastoji se od pet centara: Wellness, Centar za masaže, Centar Medicinske Estetike, Peloid i Balneo centar. Ovaj Spa centar uspeo je da na jednom mestu objedini tradicionalne tretmane mineralnom vodom i savremene aparaturne tehnologije. Svi tretmani i programi obavljaju se pod nadzorom lekara što ovaj centar odvaja od drugih.

Wellness nudi brojne sadržaje namenjene uživanju i odmoru: kupanje u bazenu sa mineralnom vodom i hodromasažama, opuštanje u đakuziju, odmor na Vrnjačkoj plaži i toplim klupama, detoksikaciju u turskoj i finskoj sauni u kombinaciji sa uslugama hladne sobe, meditaciju uz muzikoterapiju i vodene krevete, odmor umornih nogu šetnjom po Knajpovom potoku i druge vodene atrakcije. Na ulazu u Wellness centar svaki gost dobija ključ od kasete za odlaganje garderobe u kojoj se nalaze bade mantil, peškir i papuče.

Centar za masaže „Lili“ u ponudi ima veliki broj različitih masaža (relaks, antistres i sportske), tretmana za negu lica i tela i očuvanje lepote, manikir i pedikir, kao i tretmane za efikasnu borbu protiv celulita, tretmane ruku i nogu i jedinstveni prostor za relaksaciju u paru – Kraljevo kupatilo.

Centar mdicinske estetike „Marijana“ predstavlja kombinaciju medicine, fizičke aktivnosti, relaksacije i estetike, a namenjen je svima koji žele da ostvare estetske ciljeve, izgube kilograme, preoblikuju telo i uklone znakove starenja antiaging tretmanima. Savremeni aparati kao što su Zerona zeleni laser, kavitacija, radio talasi, limna drenaža u kombinaciji sa tretmanima mineralnom vodom i pod stručnim nadzorom lekara, ostvaruju vrhunske rezultate.

Peloid centarLimus Romanus je mesto gde kvaliikovani terapeuti koriste najnovije terapijske i spa tehnike u tretmanima lekovitim blatompeloidom. Mineralno blato je jedinstveno, jer se pravi na bazi lekovite mineralne vode i koristi se u terapijske i estetske svrhe. Bazen sa termomineralnom vodom i Vichy tuš u kombinaciji sa tretmanima blatom obezbeđuju vrhunsku negu i opuštanje.

Balneo centar nudi tradicionalne tretmane mineralnom vodom Vrnjačke Banje: pijenje, inhaliranje, kupanje, klizme i orošavanje. Nekada su bili rezervisani samo za kraljevsku porodicu, a danas su dostupni svim gostima i građanima Vrnjačke Banje.

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2024 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com