Hotel Danica - Vrnjačka banja

 

danica vrnjacka banja

 

   Hotel DANICA 2*

         INDIVIDUALNI PROGRAM

Vrnjačke mineralne vode koristili su od davnina narodi koji su naseljavali ovu teritoriju, počevši od Kelta, Rimljana, Slovena do savremenih stanovnika. Istorija modene banje u Vrnjcima počinje posle oslobodjenja od Tuaka, kada su po nalogu kneza Miloša ispitivani mineralni izvori u Srbiji, a 1868.g je izvršena kaptaža dva izvora tople mineralne vode i otpočela izgradnja kupatila i drugih banjskih objekata. Do danas su izgradjene saobraćajnice, podignuti brojni ugostiteljski objekti, uredjeni parkovi, organizuju se kulturne manifestacije, što sve zajedno doprinosi razvoju turizma, a posebno zdravstvenog.

                Cena smeštaja u RSD, po SOBI, za noć

TIP SOBE

PERIOD BORAVKA

MAJ

OKTOBAR

JUN

SEPTEMBAR

JUL

AVGUST

   Jednokrevetna soba

2.200

2.400

2.700

 

Standard dvokrevetna soba

3.360

3.760

4.180

Superior dvokrevetna soba (2 do 3 osobe)

4.060

4.460

5.180

Apartman sa kuhinjom (2 osobe)

4.060

4.460

5.180

Porodična soba (2 do 4 osobe)

4.400

4.860

5.580

Delux dvokrevetna soba (2 do 4 osobe)

4.760

5.160

5.880

Penthaus apartman (2 do 3 osobe)

4.400

4.860

5.580

Pansionski doručak po osobi

410

410

410

Pansionski ručak po osobi

490

490

490

Pansionska večera po osobi

410

410

410

             *Cene smeštaja odnose se na sobu, cene obroka su izražene po osobi.                                                                                 

POPUSTI ZA DECU:

Deca do 5 godina ne plaćaju smeštaj, ukoliko ne koriste zaseban ležaj, a pansionske obroke plaćaju po ceni 60% od redovnih cena. Deca od 6 do 10 godina plaćaju 60% od navedenih cena (smeštaja i obroka).

U CENU JE URAČUNATO:

-Noćenje na bazi najma, noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona

-Wi-Fi Internet

-Upotreba fitnes sale i sale za rekreaciju

-Parking

U CENU NIJE URAČUNATO:

-Prevoz do/od hotela

-Boravišna taksa nije uključena u cenu i dnevno iznosi po osobi: 120,00 RSD za odrasle; 60,00 RSD za decu od 7 do 15 godina; deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji.

Povratna karta po osobi iznosi 3.600 rsd, a u jednom pravcu 1.800 rsd (bez obzira na uzrast putnika). Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd). Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN: Smeštaj u sobe najksanije posle 15h00. Noćenje.

DRUGI DAN-PRETPOSLEDNJI DAN: Doručak. Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Noćenja.

POSLEDNJI DAN:Doručak. Napuštanje soba najkasnije do 10h00. Kraj usluga

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 30% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena smeštaja podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- NA RATE: uplata avansa u iznosu od 40%, a preostali iznos

   -kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express), na 6 mesečnih rata.

   -čekovima gradjan, u tri jednake mesečne rate.

VAŽNE NAPOMENE:

-Aranžman je individualan i važi samo za vreme trajanja naznačenog perioda .

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se najkasnije od 14h00/ datuma početka rezervacije do 10h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Ukoliko jedan od sadržaja hotela nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, organizator putovanja ne snosi odgovornost za isto.

OPIS HOTELA

Hotel Danica 2*     https://vagres.rs/danica/index.php/en/

Lokacija: hotel se nalazi u mirnom predelu Vrnjačke Banje, iznad Lipovačke reke, okružen hrastovom šumom, na samo 300 m od „Belog izvora” i 850 m od strogog centra.

Karakteristike: garni hotel

Sadržaj: 26 smeštajnih jedinica (12 dvokrevetnih soba, 5 superior dvokrevetnih soba, 2 delux dvokrevetne sobe, 2 penthaus apartmana, 4 porodične sobe i 1 apartman sa kuhinjom), recepcija, pansionski restoran, kafe bar, internet, sef narecepciji, fitnes sala, sala za rekreaciju (stoni tenis, pikado), sala za sastanke, salon za masažu, usluga pranja i peglanja, parking. Gostima sun a raspolaganju štampač, skener, fotokopir aparat, pribor za čišćenje obuće, kišobran (bez plaćanja). Uz popust se mogu koristiti otvoreni bazeni Vrabac i Grabak, a uz specijalni popust i otvoreni i zatvoreni termalni bazeni i akva park Vrnjačkih termi, teniski tereni i balon salu za razne sportove.

Standardna sobakupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, telefon, bežični internet, centralno grejanje, budilnik, kozmetičke artikle, pribor za pisanje i šivenje i drugo.

Superior soba (2-3 osobe): veće površine, imaju garnituru za sedenje i mogućnost pomoćnog ležaja.

Delux dvokrevtene sobe (2-4 osobe): na većoj površini, imaju garnituru za sedenje, terasu i pogled na hrastovu šumu. Porodične sobe: poseduju 2 odvojene spavaće sobe, kompletno opremljenu čajnu kuhinju i terasu (pogodne za smeštaj 2 do 4 osobe).

Penthaus apartmani (inicijalno za 2 osobe) su na dva nivoa ukupne površine 40 m2 , imaju garnituru za sedenje i mogućnost dodatnog ležaja.

Apartman sa kuhinjom ima spavaću sobu sa garniturom za sedenje, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, terasu i pogled na hrastovu šumu.

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2023 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com