Club Satelit

 

club satelit

Club “SATELIT

INDIVIDUALNI POLASCI

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, u blizini Užica. Ime je dobila po zlatnim borovima, koji su kao prirodna retkost pod zaštitom. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i etnološki spomenici i atrakcije. Magistralnim putem za južni Jadran, Zlatibor je od Beograda udaljen oko 200km.

   Cena smeštaja u RSD, po osobi, za noć

AKCIJSKI CENOVNIK važi u periodu od 17.02.2021. do 24.12.2021.

TIP SOBE

REDOVNA CENA

POLUPANSION

PROMO CENA

PUN PANSION

   Promo soba   (do 2 osobe)

4.950

4.550

Dvokrevetna soba (do 3 osobe)

5.250

4.950

LUX Apartman (do 4 osobe)

6.550

5.950

VIP Apartman (do 6 osoba)

6.950

6.250

             

Promotivne cene sa uslugom punog pansiona i gratis boravak dece do 15 godina važe za uplate

u celosti minimum 15 dana pre početka boravka

NAPOMENE:

- Cenovnik ne važi u terminu 30.04. – 04.05.2021.

- Promo cene važe za 3 i više noćenja, za manje od 3 noćenja važe redovne cene

- Cena je iskazana po odrasloj osobi (za lica starija od 15 godina), po noćenju

- Minimum odraslihh osoba u sobama i apartmanima je 2              

- Cena za smeštaj jedne osobe u sobi uvećava se 50% u sobi i 100% u apartmanu

DOPLATE :

-         Doplata za pun pansion (za goste koji imaju uslugu polupansiona) iznosi 770 rsd po osobi, po danu

-         Doplata za kućne ljubimce, iznosi 10 eur dnevno (plaća se u dinarskoj protivvrednosti, u skladu sa pravilnikom)

POPUSTI ZA DECU :

Deca do 15 godina imaju GRATIS smeštaj na bazi punog pansiona (ako se uplati ceo iznos minimum 15 dana pre dolaska)

U CENU JE URAČUNATO:

-Smeštaj po promo ceni na bazi punog pansiona (švedski sto sa više od 40 vrsta jela/salata/peciva)

-Korišćenje SPA centra sa zatvorenim bazenom sa slanom vodom, đakuzi kadom, masažnom foteljom i saunom, neograničeno u periodu 09-21h

-Korišćenje dečijeg kutka i/ili igračaka u smeštajnoj jedinici uz revers

-Room service od 08-22h

-Wi-Fi optički internet

-30% popusta na dodatne restoranske usluge

-Promotivne cene masaža

-Parking

U CENU NIJE URAČUNATO:

-Boravišna taksa, iznosi po osobi, po noći: 120,00 RSD za odrasle; 60,00 RSD za decu od 7 do 15 godina; deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu

-Osiguranje, iznosi 15,00 RSD po osobi, po noći

-Prevoz do/od hotela

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji.

Povratna karta po osobi iznosi 3.600 rsd, a u jednom pravcu 1.800 rsd (bez obzira na uzrast putnika). Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd). Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN: Smeštaj u sobe najksanije posle 15h00. Noćenje.

DRUGI DAN-PRETPOSLEDNJI DAN: Doručak. Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Noćenja.

POSLEDNJI DAN: Doručak. Napuštanje soba najkasnije do 10h00. Kraj usluga.

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena smeštaja podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- NA RATE: uplata avansa u iznosu od 40%, a preostali iznos

   -kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express), na 6 mesečnih rata.

   -čekovima gradjan, u tri jednake mesečne rate.

USLOVI PROMENE I OTKAZIVANJA TERMINA:

U zavisnosti od rokova otkaza zadržavaju se sledeći procenti od ukupne cene:

-         30 ili više dana pre početka aranžmana: bez naplate

-         29 do 15 dana pre početka aranžmana: 50%

-         14 do 0 dana pre početka aranžmana: 100%

U slučaju ranijeg napuštanja objekta, Klub Satelit nema obavezu povraćaja novca.

Nakon izvršene rezervacije promene termina se mogu vršiti isključivo uz saglasnost Kluba Satelit.

Klub Satelit ne uzima u obzir nepovoljne vremenske uslove kao valjan razlog za otkaz rezervacije, ili prevremen odlazak iz objekta.

U slučaju otkazivanja boravka zbog COVID-19 moguće je odlaganje boravka bez naknade.

VAŽNE NAPOMENE:

-Aranžman je individualan i važi samo za vreme trajanja naznačenog perioda .

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se najkasnije od 14h00/ datuma početka rezervacije do 10h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Ukoliko jedan od sadržaja hotela nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, organizator putovanja ne snosi odgovornost za isto.

OPIS OBJEKTA

Club “SATELIT”        www.satelit.rs

Lokacija: naselje Obudojevica, 350 m od autobuske stanice.

Karakteristike: jedan od najtraženijih objekata i najlepši zamak na Zlatiboru

Sadržaj: 10 soba i 14 apartmana, luksuzno opremljenih, recepcija, restoran nacionalne kuhinje sa velikim izborom najboljih domaćih i stranih vina, Spa centar: zatvoreni bazen sa vodom temperature 30oC, sauna, masaže, đakuzi i otvoreni đakuzi, internet, parking.

Ishrana: doručak je kontinentalni ili švedski sto. Vreme služenja doručka je od 08:00 do 10:30h.

Gosti koji odsedaju u Satelitu imaju 30% popusta na redovne cene iz a la carte menija.

Dvokrevetna promo soba 14: u potkrovlju, francuski ležaj, anatomski dušek i/ili korektor, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kupatilo sa tuš kabinom, wi-fi internet.

Dvokrevetna promo soba 15: u potkrovlju, francuski ležaj, anatomski dušek i/ili korektor, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, wi-fi internet.

Dvokrevetna promo soba 16: u potkrovlju, francuski ležaj, anatomski dušek i/ili korektor, TV, DVD, mini bar, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, wi-fi internet.

Dvokrevetna standard soba 032 odvojena ležaja, anatomski dušek i/ili korektor, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, wi-fi internet.

Dvokrevetna standard soba 04francuski ležaj, anatomski dušek, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kupatilo sa tuš kabinom, wi-fi internet.

Dvokrevetna standard soba 05francuski ležaj, anatomski dušek i/ili korektor, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kupatilo sa tuš kabinom, terasa, wi-fi internet.

Dvokrevetna standard soba 08francuski ležaj, anatomski dušek i/ili korektor, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, wi-fi internet.

Dvokrevetna standard soba 09francuski ležaj, anatomski dušek i/ili korektor, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, wi-fi internet.

Dvokrevetna standard soba 12francuski ležaj, anatomski dušek i/ili korektor, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kupatilo sa tuš kabinom, wi-fi internet.

Trokrevetna standard soba 17u potkrovlju, 3 odvojena ležaja, anatomski dušek i/ili korektor, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, wi-fi internet.

Apartman Residence B19: ima jedan francuski i jedan single ležaj, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i trpezarijskim stolom, kuhinjsku nišu, kupatilo.

Apartman Residence B20: je duplex, površine oko 70m2. U donjem nivou nalazi se velika dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, trpezarija, kuhinja i toalet. Na gornjem nivou je spavaća soba sa kupatilom. LCD TV, DVD, mini bar, wi-fi internet. Nalazi se u rezidencijalnom delu u blizini glavne zgrade, na samom skijalištu.

Apartmani Residence B21: je duplex, površine oko 70m2. U donjem nivou nalazi se velika dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, trpezarija, kuhinja i toalet. Na gornjem nivou je spavaća soba sa kupatilom. LCD TV, DVD, mini bar, wi-fi internet. Nalazi se u rezidencijalnom delu u blizini glavne zgrade, na samom skijalištu.

Apartman Residence E20: sastoji je od dnevne sobe i trpezarije, kuhinje, 2 spavaće sobe i 2 kupatila, površine oko 70m2. LCD TV, DVD, mini bar, wi-fi internet. Francuski krevet u spavaćoj sobi, u drugoj sobi su dva single kreveta. Nalazi se u rezidencijalnom delu u blizini glavne zgrade, na samom skijalištu. Gosti koriste restoran i spa centar u glavnoj zgradi.

Apartman VIP1: ima spavaću soba sa francuskim ležajem i plazma TV. U dnevnom boravku se nalazi trosedom koji se razvlači i garniture za sedenje (trosed, dvosed, fotelja). Ima kuhinju, dva kupatila sa tuš kabinama, pplazma TV, DVD i telefon. Nalazi se na prvom spratu – 5 steppenika od nivoa recepcije.

Apartman VIP2: sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dve ugaone garniture koje se razvlače, plazma TV, DVD, mini bar, teleon. U kupatilu je manja klasična kada. Nema kuhinju. Jedan od osvetljenijih apartmana, obzirom das u u dnevnom boravku celom dužinom zida prozori. Gleda na skijalište.

Apartman VIP3: duplex, sa šankom u dnevnoj sobi, pogodan za veća društva. Na prvom nivou ima dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se razvlači, plazma TV, DVD, kuhinju. Dnevni boravak je šestougaonog oblika sa 3 veća prozora. U tom delu je spavaća soba sa francuskim ležajem i kupatilo sa kadom. Soba i kupatilo su pod kosinom, sa po jednim manjim prozorom.

Apartman 1 LUX: apartman sa galerijom i dva francuska ležaja, pogodan za veće porodice. Dnevni boravak ima dvosed (ne razvlači se) i fotelju, plazma TV, DVD, mini bar, telefon, kuhinju. U spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj, na galeriji drugi i trosed na razvlačenje. Na galeriji nema prozora. Iz dnevnog boravka do galerije vodi 11 stepenika. U kupatilu je tuš kabina.

Apartman 2 LUX: ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, jedna soba je na prvom nivou, a drga u nivou ispod (suteren), do koga vodi 11 polukružnih stepenica. U dnevnom boravku je ležaj koji se razvlači. Ima 2 LCD TV-a, mini bar, i kupatilo sa tuš kabinom.

Apartman 6 LUX: u dnevnom boravku je trosed koji se razvlači, fotelja, plazma TV, DVD, mini bar, telefon i kuhinja. U spavaćoj sobi je francuski ležaj i običan TV. Kupatilo je bez prozora, sa tuš kabinom. Apartman je orijentisan ka ulici iznad hotela.

Apartman 7 LUX: ima terasu sa pogledom na skijalište, u dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači, dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma TV, DVD, mini bar, telefon. Spavaća soba je sa francuskim ležajem. U kupatilu je tuš kabina.

Apartman 10 LUX: dnevni boravak sa trosedom koji se razvlači, plazma TV, DVD, mini bar, telefon. U spavaćoj sobi je francuski ležaj. Kupatilo je sa tuš kabinom. Gleda na baštu ispred ulice.

Apartman 11 LUX: apartman sa prelepom kuhinjom i modernism dizajnom. Preporuka za mlade parove. Dnevni boravak sa trosedom koji se razvlači, fotelja, plazma TV, DVD, mini bar, telefon, kuhinja. Spavaća soba je pod kosinom, ima francuski ležaj i običan TV. Kupatilo je sa tuš kabinom. Spavaća soba i dnevni boravak imaju po jedan manji prozor.

Apartman 13 LUX: sa najlepšim pogledom i pokrivenim balkonom. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači, dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma TV, DVD, mini bar, telefon. U spavaćoj sobi je francuski ležaj. Manje kupatilo koje ima kosinu iznad tuš kabine. U dnevnom boravku su balkonska vrata sa terasom, u sobi manji prozor.

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2024 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com