Hotel Palisad ★★★★

 

palisad

HOTEL PALISAD 4*

INDIVIDUALNI POLASCI

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, u blizini Užica. Ime je dobila po zlatnim borovima, koji su, kao prirodna retkost, pod zaštitom. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i etnološki spomenici i atrakcije. Magistralnim putem za južni Jadran, Zlatibor je od Beograda udaljen oko 200km.

PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN: Smeštaj u sobe najksanije posle 15h00. Noćenje.

DRUGI DAN-PRETPOSLEDNJI DAN: Doručak. Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Noćenja.

POSLEDNJI DAN:Doručak. Napuštanje soba najkasnije do 10h00. Kraj usluga

   CENOVNIK HOTELA PALISAD 2021.

*prikazane cene su na bazi noćenja sa doručkom po osobi

U SEZONI

(8. JUL - 20. AVG 2021.)

VAN SEZONE

(19. FEB - 7. JUL i 21. AVG - 24. DEC)

DVOKREVETNA SOBA

JEDNOKREVETNA SOBA

DVOKREVETNA SOBA

JEDNOKREVETNA SOBA

STANDARD SOBA

5.900 RSD

9.440 RSD

5.300 RSD

8.480 RSD

SUPERIOR SOBA

6.900 RSD

11.040 RSD

6.400 RSD

10.240 RSD

LUX SOBA

7.900 RSD

12.640 RSD

7.100 RSD

11.360 RSD

APARTMAN

10.500 RSD

16.900 RSD

9.400 RSD

15.100 RSD

                                                                                              

U CENU NIJE URAČUNATO:

-Prevoz do/od hotela.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji.

Povratna karta po osobi iznosi 3.600 rsd, a u jednom pravcu 1.800 rsd (bez obzira na uzrast putnika). Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd). Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 30% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena smeštaja podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- NA RATE: uplata avansa u iznosu od 40%, a preostali iznos

   -kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express), na 6 mesečnih rata.

   -čekovima gradjan, u tri jednake mesečne rate.

VAŽNE NAPOMENE:

-Aranžman je individualan i važi samo za vreme trajanja naznačenog perioda .

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se najkasnije od 14h00/ datuma početka rezervacije do 10h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Ukoliko jedan od sadržaja hotela nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, organizator putovanja ne snosi odgovornost za isto.

OPIS HOTELA

Hotel Palisad 4*     www.palisad.rs

Lokacija: nalazi se u srcu turističkog naselja, okružen borovom šumom, 100m od centralnog trga i jezera.

Karakteristike: preko pola veka predstavlja symbol turizma na Zlatiboru. Izvanredno uskladjena “stara” arhitektura i savremeni, renovirani enterijer. Pri rekonstrukciji su korišćeni isključivo prirodni materijali: drvo, kamen, čoja, vuna i lan.

Sadržaj: 196 soba i apartmana različitih kategorija, recepcija, restoran Palisad, restoran Zlatni Bor, aperitiv bar, Coffee&Wine bar, Relax&Beauty centar (sauna, masaža, djakuzi, kozmetički tretmani), igraonica za decu, kongresni centar Palisad sa 350 mesta, kongresni centar Srbija sa 700 mesta, fudbalski i teniski tereni, parking.

Standardna soba (21 m2):  TV, telefon, WiFi internet, sef, mini bar, kupatilo, fen, kupatilo sa tuš kabinom. Kapacitet: max 2 (odraslih) i 2 (mala deteta). Ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta. Postoji mogućnost kreveca za decu. Mogućnost spajanja dve sobe. Ovu sobu odlikuje pravi planinski dizajn sa drvenim elementima i štrikanim prekrivačem, autentičnim za zlatiborski kraj.

Superior soba (33 m2): odvojena zona za sedenje, kupatilo sa tuš kabinom, (pojedine sobe  poseduju pored tuš kabine i kadu), Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler. Postoji mogućnost dodavanja jednog ili dva pomoćna kreveta., kreveca za decu, kao i spajanja dve sobe. Postoje sobe sa i bez terase. Kapacitet: 1-4 osobe. Savršena elegancija koja se ogleda u spoju modernog i tradicionalnog, postignutog kombinovanjem vune i drveta, kamena i stakla, pepito i karo materijala.

Lux soba: (40m2): odvojen degažman sa garederoberom kao zasebnom celinom u sobi, terasa, kupatilo sa tuš kabinom i kadom iz koje se izlazi na terasu, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler. Postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja, kao i spajanja dve sobe. Kapacitet: 1-3 osobe. Savremeni dizajn.
Apartman (45-50m2): dnevna soba, dve spavaće sobe (francuski ležaj i dva single ležaja), kupatilo sa tuš kabinom, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler mogućnost kreveca za decu. Kapacitet: 1-4 osobe.

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2023 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com