Terme Zreče

Hoteli Atrij 4* superior / Vital 4*

       INDIVIDUALNI PROGRAM

Terme Zreče se nalaze na obroncima Pohorja, izmedju Maribora i Celja, koji su udaljeni oko pola sata vožnje. Ovaj termalni planinski kompleks nudi odmor sa smeštajem u jednom od tri objekta: najsavremenije opremljenom hotelu Atrij, hotelu Vital ili apartmanima u vilama hotelskog parka. Gosti u termama mogu uživati u otvorenim i zatvorenim bazenima ukupne vodene površine 1600m2 , velikom Sauna Selu sa 9 sauna, savremenom Wellness & Spa centru Idila, koji ima četiri tematske celine. U sklopu termi Zreče je najmoderniji zdravstveni i medico centar. Na udaljenosti od samo 17 km nalazi se planina Rogla, koja je zimi najpopularniji skijaški centar u Sloveniji, a leti je posećuju vrhunski sportisti na pripremama i rekreativci, koji uživaju u planinarenju, biciklizmu i adrenalinskim sportovima.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji. Povratna karta po osobi iznosi 90 evra, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd). Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom, najčešće je u jutarnjim časovima, a povratak u ranim popodnevnim.

PROGRAM BORAVKA:
Prvi dan:
Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj usluga.

           PAKET 1=2, VAŽI U PERIODIMA: 07.09.-26.10. i 04.11.-16.12.2018.       

                                       Cena paketa za DVE OSOBE , za dve noći:

Hotel

Usluga

3 dana / 2 noći

HOTEL ATRIJ   4*superior

Polupansion

210 €

HOTEL VITAL 4*

Polupansion

185 €

                                               Minimum boravka: 2 noći

   POPUSTI :

   - Deca do 3 godine borave GRATIS u sobi sa dvoje odraslih, bez zasebnog ležaja

   - Deca od 3 do 12 godina na pomoćnom ležaju imaju popust -50%

   - Deca od 3 do 12 godina na osnovnom ležaju imaju popust -30%

   - Deca od 12 do 14 godina na pomoćnom ležaju imaju popust -30%

   - Odrasla osoba na pomoćnom ležaju ima popust -10%

DOPLATE :

     - Ručak: 16€ odrasli, 11, 50€ deca

     - Jednokrevetna soba: 14€ po noći

     - Krevetac: 8€ po noći

     - Garaža: 5€ dnevno

     - Dodatni ulaz u Sauna selo: 13€ po osobi, dnevno (ponedeljak – petak); 15€ po osobi, dnevno (subota, nedelja, praznici)  

CENE PAKETA UKLJUČUJU:

   -Smeštaj za dve noći za dve osobe u dvokrevetnoj sobi, na bazi polupansiona (doručak i večera)

   -Neograničeno kupanje u termalnim bazenima sva 3 dana

   - 1 x ulaz u Sauna selo tokom boravka

   - Aerobik u bazenu

   - Bademantil

   - Animaciju po programu

   - Besplatan internet

   - Parking

   - Wellness bag za goste hotela Atrij

   CENE PAKETA NE UKLJUČUJU:

   -Prevoz do/od hotela

   -Boravšnu taksu u iznosu: 1,26€ za odrasle; 0,63€ za decu od 7-18 godina (plaćanje na recepciji hotela)

   - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Preporučuje se putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

SLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

Sve cene u evrima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3, kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Na rate - uplatom avansa u iznosu od 40%, a preostali iznos se plaća:

   1) kreditnim karticama Banca Intesa banke na 6 mesečnih rata;

   2) čekovima gradjana do 6 jednakih mesečnih rata.

OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja ● Opšti uslovi putovanja Organizatora su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

                                                                                     Terme Zreče Cenovnik br. 1

OPISI HOTELA

Hotel Atrij **** Superior                                                             www.terme-zrece.eu

Lokacija: u gradu Zreče, udaljenost od Beograda: 510km.

Karakteristike: najnoviji wellness i spa hotel u Sloveniji koji se nalazi u podnožju zelenog Pohorja, ispunjava standarde eko hotela. Spojen je toplim hodnikom sa termalnim kompleksom.

Hotelska ponuda: pansionski restoran, a la carte restoran, bar, vinoteka, dnevni boravak sa kaminom, wellness i spa centar Idila, kongresni centar, dečji mini klub, frizerski salon, garaža. Hotel ima 45 soba, od toga 25 dvokrevetnih, 10 porodničnih soba, 5 suita gala sa masažnom kadom, toplim kreaminim krevetom i finsku saunu, i 5 suita gala prestige – dvospratnih apartmana sa masažnim tušem, finskom saunom i masažnom kadom na terasi.

Standardne sobe: 30m², klima uređaj, LCD TV, telefon, kablovski internet, minibar, sef, kupatilo sa kadom, bade mantil, jedan pomoćni ležaj.

Suita Gala: 44m², LCD TV, telefon, kablovski internet, mini bar, sef, kupatilo sa kadom i tušem, bade mantil, balkon sa pogledom na bazen, soba sa toplim krevetom, parnim tušem, finskom saunom i jakuzzijem, jedan pomoćni ležaj.

Suita Gala Prestige: 63m², mezonet, terasa sa jakuzzijem, kupatilo sa kadom i masažnim tušem, fen, bade mantil, finska sauna, kablovski TV, dva LCD TV, dva pomoćna ležaja, telefon, kablovski internet, sef, minibar.

Hotel Vital ****                                                          www.terme-zrece.eu

Karasteristike: ovaj hotel najviše vole porodice, koje dolaze u vreme raspusta, produženih vikenada ili poslovnim razlogom u Terme Zreče. Spojen je toplim hodnikom sa termalnim kompleksom

Hotelska ponuda: pansionski restoran, bazeni, saune, savremeni wellness centar, kongresni centar, centar zdravlja, frizer, kutak za dečju animaciju. Hotel ima 29 dvokrevetnih soba, 10 porodničnih soba, 3 velike suite, a posebnost hotela su apartmani relax u dva nivoa sa sopstvenom finskom saunom.

Standardne sobe: 22m², klima uređaj, telefon, SAT TV, LCD TV i bežični internet, minibar, sef, kupatilo, tuš/kada, fen, bade mantil, balkon, jedan pomoćni ležaj.

Suita clasic: 35m², suit sa dve prostorije, balkon, kupatilo sa kadom I tušem, fen, bade mantil, SAT TV, LCD TV, dva pomoćna ležaja, telefon, bežični internet, sef, minibar.

Suita relax: 40m², mezonet, balkon, kupatilo sa kadom I tušem, fen, bade mantil, SAT TV, LCD TV, dva pomoćna ležaja, telefon, finska sauna, bežični internet, sef, minibar.

WELLNESS & SPA SADRŽAJI
Sawaddee - Idila Orjenta
Ovde će vas zaseniti lepota istočne tradicije i orjentalne prefinjenosti. Možete ući u mistiku dalekih zemalja u svet potpune oaze mira gde je sve u službi lepote i harmonije. Možete birati između brojnih tajlandskih terapija, orjentalnih masaža biljkama ili vulkanskim kamenjem, japanskih rituala Hanakasumi i Ajurveda masaža.

Natura u Idili   U Natura delu ovog wellness centra imate priliku da odaberete najbolje iz prirode. Masaže uz pomoć prirodnih materijala kao što je zlatno ulje, pohorsko kamenje, karitejev maslac, prirodni pilinzi i obloge opustiće vas u potpunosti i vratiti vam dobro psihofizičko stanje.

Romantika - Idila u dvoje Opuštanje, romantika, opuštanje. U društvu voljene osobe ovde možete doživeti lepe i opuštajuće trenutke koji će vašu ljubav podići na viši nivo. Nekoliko romantičnih rituala uz sjaj mirišljavih sveća u kupatilu i opuštanje na terasi. Za dalje potpuno uživanje tu je finska sauna i boravak na otvorenom. Dan će vam biti još lepši ako izaberete masažu „San na kiši“ (relaksaciona masaža za dvoje) uz nezaboravan osećaj toplote kamena sa Pohorja – ovog jedinstvenog iskustva ćete se zauvek sećati.

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2019 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com