Terme Radenci

 

TERME RADENCI

Hoteli RADIN 4*/IZVIR 4*

INDIVIDUALNI PROGRAM

specijalna ponuda

Terme Radenci su lečilište sa tradicijom od 1882. godine, kada su počeli da se otkrivaju prirodno lekoviti učinak Slatine, a kasnije i hodrogenkarbonatne termomineralne vode i peloida. Mineralna voda „Radenska – tri srca“ pila se na bečkom dvoru i u vatikanu. Danas terme svojim gostima nude savremene zdravstvene i preventivne programe, koji se baziraju na dugogodišnjoj tradiciji lečenja bolesti srca i krvotoka, bolesti bubrega i reumatskih oboljenja. Osim lečenja i preventive, mineralna voda Radenska-tri srca, termalna voda i blago podneblje netaknute prirode povoljno utiču na energiju, raspoloženje i obezbedjuju kvalitetan odmor.

PROGRAM BORAVKA

Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.           Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji. Povratna karta po osobi iznosi 80 evra, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom

Cene u eur, po osobi, po noći MINIMUM BORAVKA 2 NOĆI

Hotel

Vrsta sobe

23.6.-29.7.

29.7.-24.8. 1.9.-10.9.

24.8.-1.9.

Ned-pet

Pet- ned

Ned-pet

Pet- ned

Ned-pet

Pet-ned

Radin A****

Standard dvokrevetna

52

56

54

62

62

68

Premium dvokrevetna

56

60

58

66

66

72

Radin B****

Dvokrevetna

54

58

56

64

64

70

Suite

72

76

76

84

84

90

Izvir****

Dvokrevetna

52

56

54

62

62

68

Suite

72

76

72

82

82

88

                 

Vikend cena važi i za praznik: 15.8.2017.

POPUSTI

Za odraslu osobu na pomoćnom ležaju – 10%

PORODIČNI POPUST Sa dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi : jedno dete spava na pomoćnom ležaju, jedno dete deli ležajsa roditeljima! JEDNO DETE DO 12 I JEDNO DO 6 GODINA SA DVE ODRASLE OSOBE – GRATIS

CENA UKLJUČUJE:

Smeštaj s polupansionom u odabranoj sobi i odabranom hotelu!

Neograničeno kupanje na termama

● 1 x dnevno ulazak u svet sauna (do 15:00 časova)

● Jurarnju gimnastiku i aqua fitness (pon – sub)

Besplatan internet u auli hotela

CENA NE UKLJUČUJE

Turističku taksu 1,27 po osobi, po noćiplaćanje u agenciji

   deca 0-6 god su oslobođena plaćanja, a deca 7-17 god plaćaju 50%;
● Prijavu boravka 1 € - jednokratno – plaćanje u agenciji

     ● za boravak u jednokrevetnoj sobi: 50%;     

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, Maestro, American Express) na rate: upata avansa u iznosu 50%, a ostatak na 6 mesečnih rata.

OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja ● Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays D.O.O. od 25.1.2017.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000001192 od 25.01.2017. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L tel: 011/ 7152 300

                                                                                                                Cenovnik br. 1 od 01.06.2017.


OPISI HOTELA

HOTEL RADIN 4*

Lokacija: u srcu Termi Radenci, povezan je toplim hodnikom sa bazenima, saunama i Wellness centrom.

Sadržaj: 291 soba, recepcija, restoran, bar, bar sa izvornom mineralnom vodom, wellness centar, zatvoreni i otvoreni bazeni.

Soba: kupatilo sa tušem ili kadom, fen, telefon, radio, SAT TV, minibar, bademantil, sef, klima uredjaj.

HOTEL IZVIR 4*

Lokacija: u centru Termi Radenci, povezan je pasarelom sa hotelom Radin.

Sadržaj: 128 soba, recepcija, restoran, bar, wellness centar, zdravstveni centar, otvoreni bazen. Nudi brojne wellness programe u zdravstvenom centru Corrium, wellness centru i Ayurveda centru. Renoviran je 2009. godine.

Soba: kupatilo, fen, SAT TV, minibar, telefon, klima uredjaj, bademantil, balkin.

Napomena: gosti hotela mogu besplatno da koriste bazene Termanlog parka 3000.

TERMALNA RIVIJERA

Termalna rivijera je bazenski kompleks sa sistemom bazena površine 1.460 m2. Čine ga zatvoreni bazen sa običnom, blago zagrejanom vodom do 290C, zatvoreni i otvoreni termalni bazeni (33-340C), zatvoreni bazen sa toplim vrelima do 370C, dečiji bazeni sa običnom, grejanom (280C) i termalnom vodom (33-340C), knaip sa hladnom vodom, svet sauna sa 6 različitih vrsta sauna i solarijum.

CENTAR ZDRAVLJA CORRIUM

Centar zdravlja „CORRIUM“ nudi zdravstvene i wellness usluge. Pored klasičnih masaža postoje i orijentalne masaže, kao i masaže toplim i hladnim kamenjem, različite kupke, podvodne masaže i kozmetički tretmani.

Ista destinacija Terme 3000 »

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2019 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com