Terme Ptuj

TERME PTUJ

Hotel Grand Hotel Primus 4*

Terme Ptuj jedno su od najmodernijih lečilišta u Sloveniji koje se mogu pohvaliti reputacijom najstarijeg slovenačkog grada, sa očuvanim srednjevekovnim jezgrom. Kupališna kultura u Ptuju datira od 1311. godine, a prvo kupalište sa zatvorenim bazenom otpočelo je sa radom u XIX veku. Dva izvora termalne vode temperature 390C nalaze se na 1.050 m dubine. Današnji termalni park sa zatvorenim i otvorenim bazenima prostire se na 4.200 m2 i poznat je po najvećem toboganu u Sloveniji. U Termama Ptuj voda je definisana kao natrijum-hidrogen-karbonatna, blago alkalna, nisko-mineralna prirodno termalna voda.

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji. Povratna karta po osobi iznosi 80 evra, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), prevoznik je turistička agencija Terra travel d.o.o. Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom

Cene u eur, po osobi, po noći

                 Hotel

Vrsta sobe

23.6.-7.7.     20.8.-10.9.

07.07.-20.08.

    Ned-pet

    Pet- ned

    Ned-pet

    Pet-ned

Grand Hotel Primus****s

Dvokrevetna

74

84

78

88

Junior suite

82

90

84

94

Senior suite

86

96

90

98

Vikend cena važi i za praznik: 15.8.2017.

POPUSTI

Za odraslu osobu na pomoćnom ležaju – 10%

PORODIČNI POPUST Sa dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi : jedno dete spava na pomoćnom ležaju, jedno dete deli ležajsa roditeljima! JEDNO DETE DO 12 I JEDNO DO 6 GODINA SA DVE ODRASLE OSOBE – GRATIS

CENA UKLJUČUJE:

Smeštaj s polupansionom u odabranoj sobi!

Poklon bon 10 € za wellnes usluge (u iznosU višem od 40 €)

Piće dobrodošlice za bolje raspoloženje

Neograničeno kupanje u hotelskim bazenima „Vespasianus“

1 x dnevno ulaz u hotelski svijet sauna Flavia

Besplatno korišćenje fitnesa u Termalnom parku (nakon 16 sati)

Upotreba štaka za nordijsko hodanje

Popodnevni vodeni aerobik u bazenima Termalnog parka i uz hotelski bazen

2 ulaza dnevno u bazene i saune u Termalnom parku

Besplatan internet u sobi

CENA NE UKLJUČUJE

Turističku taksu 1,27 po osobi, po noći – plaćanje u agenciji

   deca 0-6 god su oslobođena plaćanja, a deca 7-17 god plaćaju 50%;
● Prijavu boravka 1 € - jednokratno – plaćanje u agenciji

za boravak u jednokrevetnoj sobi: 50%;                                     

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 30% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.   U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate.

OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja ● Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije ; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

              Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays d.o.o.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000001192 od 25.01.2017. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L tel: 011/ 7152 300

                                                                        

                                                                         Program br. 1 od 02.06.2017.

OPISI SMEŠTAJA

Grand Hotel Primus **** Superior                    www.sava-hotels-resorts.com

Lokacija: 500 m od centra Ptuja, 128 km od Ljubljane, 490 km od Beograda.

Sadržaj: recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, noćni klub, sala za konferencije, 119 soba i tri luksuzna apartmana, termalni zatvoreni i otvoreni bazeni, sauna svet, wellness centar, fitness studio, salon lepote, prodavnica suvenira, parking, garaža. Hotel je u potpunosti klimatizovan. U rimskom stilu opremljen je Valens Augusta Wellness, koji se sastoji od tri dela, i to od Imperiuma dobrog raspoloženja na 700 m2, termalnih kupki i sauna Flavia na 400 m2 i bazenskog dela Vespasianus sa 500 m2 vodenih površina.

Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, internet, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen, bademantil i peškiri za kupanje. Većina soba ima balkon.

Flavia - u rimskom ambijentu nalaze se termalni bazeni kao i svet najsavremenijih sauna. Na oko 400 m2 za opuštanje i dobro raspoloženje tu su saune: finska, aroma, ekstremna, blatna, slana, finska sauna sa hromoterapijom koja podrazumeva potpunu detoksikaciju i jačanje psihofizičkog stanja uz pomoć smenjivanja boja: crvena da ojača volju i rad organa, žuta da razveseli, zelena da opusti i plava da otkloni nesanicu i napetost. Ovde su i ledena jama, bazen sa termalnom vodom, bazen za hlađenje...

Vespasianus – ovaj termalni bazenski predeo obuhvata veliki zatvoreni bazen sa spoljašnjim izlazom, dečiji bazen, whirpool i poolbar. Vodeni park koji je takođe sastavni deo bazenskog kompleksa nudi mnogobrojne varijante zabave i provoda na vodi. Ovde, u termalnom vodenom parku Ptuj nalazi se i najbrži tobogan u Sloveniji. Na više od 4000 m2 nalaze se bazeni sa talasima, vodeno-vazdušnim masažama, whirpool-ima, sporom rekom. Ukoliko odlučite da svoj mini odmor provedete porodično – Terme Ptuj sa ovako raznovrsnim mogućnostima pravo su mesto za vas! Imperium - tematski, egzotičan ambijent će vas prebaciti u svet unutrašnje tišine, duboke relaksacije i smirenja tela i duha. Ovo je takođe i prvi slovenački wellness centar koji je razvio „wellness koncept” sa četiri različita Wellness programa: Beauty, Detox, Amor i Manager. U ovom konceptu Aktivnog wellnessa osetićete svežinu Japana, tajnovitost Orijenta, probudićete uspavanu zavodljivost i šarm, steći jaču psihofizičku otpornost, osloboditi svoju maštu i osećati se kao antički rimski hedonista.

DODATNI SADRŽAJIOPIS Termalni park - zajedno sa zatvorenim i otvorenim bazenom obuhvata 4200m2 vodenih površina sa lekovitom, nisko-mineralnom vodom. Na raspolaganju je 12 bazena sa talasima, toboganima, sporom rekom, vodeno-vazdušnim masažerima i whirlpoolima. SPOLJAŠNJI BAZEN: Odlika spoljašnjeg dela Termalnog Parka je čak 3.500 m² vodenih površina u više bazena, a među njima olimpijski i bazen sa talasima. Prepustite se toku spore reke, duge 160 m, popnite se na veliki toranj i na platformu za razgledanje sa kojih se spušta više tobogana. Među njima je najveći u Sloveniji, dugačak 165 m niz koji ćete moći da se spuštate udvoje na posebnim naduvanim gumama. UNUTRAŠNJE BAZEN: Unutrašnji Termalni Park prostire se na 2.100 m² vodenih površina i površina pored vode. U šest bazena nađe se za svakog ponešto: rekreativci u bazenu za plivanje, najmlađi u dečjem bazenu, hrabri na zimskom toboganu i spoljašnjem bazenu, željni mira i podvodnih masaža u dva đakuzija i terapeutskom bazenu. Gostima su na raspolaganju i saune (finska, aroma sauna, sauna blatom i solju), hromoterapija, ledena jama, masaže, kupke, parafinske obloge i različite terapije. Fitness studio se nalazi u unutrašnjem kompleksu Termalnog Parka u neposrednoj blizini bazena i Sauna Parka. Na 100 m2 opremljenih spravama i trenažerima firme Technogym, odvija se fitnes vežbanje. To je individualno vežbanje i svako može sebi da prilagodi termin i vreme vežbanja.

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2019 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com