Terme Krka Šmarješke Toplice

Usred šuma i travnjaka, u zaklonu zelenih brežuljaka Dolenjske leži odgovor na čovekovu žudnju za zdravljem i opuštanjem u prirodi. Terme Šmarješke Toplice su savremeno slovenačko termalno lečilište, poznato po vrhunskim uslugama lečenja i odabranoj ponudi najsavremenijih usluga medico wellnessa U Termama i njihovoj okolini je obilje mogućnosti za sportske i rekreativne delatnosti. Pored prostranog parka lečilišta, kroz koji vodi botanički put na raspolaganju su brojna šetališta za pešake, staze za šetače i bicikliste, golf teren na Otočcu sa 18 rupa, udaljen samo 4 km, sportski park sa četiri teniska terena, sa terenima za fudbal, košarku i odbojku na plaži, igralište za mini golf, teren za boćanje i prostor za piknike.Šmarješke Toplice udaljene su 460km od Beograd, 60km od hrvatske granice, 30km od Ljubljane, 10km od Novog Mesta.

SPECIJALNA PONUDA  2=3     platiš 2 noći boraviš 3    
U CENU PAKETA JE URAČUNATO: ● smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi, ● slobodan ulaz na sve bazene 320, ● noćno kupanje petkom i subotom (do 23h), ● upotreba bademantila, ● besplatan i neograničen pristup internetu, ● 1x ulazak u svet sauna (finska, turska, rimska, biljna i rustikalna finska), ● bogat program telesnih aktivnosti: jutarnja hidrogimnastika, aerobik u vodi, vođene šetnje, nordijsko hodanje...
04.09-28.12.2015.

HOTEL ŠMARJETA ****
Cene u evrima po osobi za paket 3 noćenja
216 144€
Dodatna noć 72 48€


CENOVNIK 2015                                                                                         važi do 03.01.2016.
Cene u evrima po osobi za paket na bazi polupansiona:

Broj noćenja: 1 NOĆ 2 NOĆI 3 NOĆI 5 NOĆI 7 NOĆI 10 NOĆI
ŠMARJETA**** 72 144 205 324 454 634
VITARIUM****superior 77 154 220 346 485 678
U CENU JE URAČUNATO: smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi, slobodan ulaz na sve bazene, grupne vežbe u bazenu, bademantil, besplatan i neograničen pristup internetu, animacija, ulazak u saune: 1x kod boravka 2 do 4 noći, 2 x kod boravka 5 do 9 noći, neograničeno korišćenje sauna kod boravka 10 i više noći. ● Obavezna doplata za doček Nove godine 95 evra.

POPUSTI ZA SVE PAKETE:
● Deca do 6 godina borave GRATIS;
● Deca od 6-14 godina u sobi sa dvoje odraslih – 50%;
● Deca do 14 godina na osnovnom ležaju –20%;
● Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju –20%;

DOPLATE po noći ZA SVE PAKETE:
● Turistička taksa 1,27 evro po osobi / noć. Plaćanje na recepciji hotela.
● Pun pansion 10 evra;
● Jednokrevetna soba 15 evra;
● Single use (jedna osoba u 1/2  sobi) 25 evra;
● Suita u hotelu Šmarjeta 20 evra, u hotelu Vitarium 30 evra
● Apartman u hotelu Šmarjeta 30 evra, u hotelu Vitarium 40 evra
● Royal suita u hotelu Vitarium 100 evra.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji po ceni od 70 evra za povratnu kartu. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), prevoznik je turistička agencija Terra travel d.o.o. Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)
Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

OPISI HOTELA

HOTEL VITARIUM ****superior
Lokacija: u predivnoj prirodi, uz hotel Šmarjeta, raspolaže sa 138 ležajeva u sobama (72 sobe), suitama i apartmanima. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar u holu, TV sala, besplatan bežični internet u holu hotela, parking. Sve sobe su prostrane, klimatizovane, opremljene prirodnim materijalima, imaju WC, tuš, fen za kosu, satelitsku TV, radio, mini bar, sef, telefon, priključak za besplatni internet, peškir za bazen. Suite su veličine 40 m2, a apartmani, veliki 50 m2, umjesto tuša imaju kadu, neke imaju i balkon. Predsednički apartman je površine 100 m2 i odličan je izbor za najzahtjevnije goste. Hotel je hodnikom povezan sa Vitarium kompleksom. Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor vise jela). Jedan pomoćni ležaj moguć u svim sobama, a drugi pomoćni ležaj ili  krevetac moguć u manjem broju soba.


HOTEL ŠMARJETA ****
Lokacija: u predivnoj prirodi, uz hotel Vitarium, raspolaže sa 195 ležajeva u sobama (100 soba), suitama i apartmanima. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar u holu, TV sala, besplatan bežični internet u holu hotela, parking. Sve sobe su klimatizovane i imaju WC, tuš, fen za kosu, satelitsku TV, radio, mini bar, sef, telefon, priključak za besplatni internet, peškir za bazen. Dvokrevetne sobe imaju dva odovojena kreveta ili francusku ležaj širine 180cm, jednokrevetne sobe imaju francusku ležaj širine 160cm. Suite – porodične sobe, kauč na razvlačenje u delu za dnevni boravak. Hotel je hodnikom povezan sa Vitarium kompleksom. Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor vise jela). Jedan pomoćni ležaj moguć u svim sobama, a drugi pomoćni ležaj ili  krevetac moguć u manjem broju soba.

WELLNESS & SPA SADRŽAJI
Vitarium Spa & Clinique poznat je po celokupnom programu usluga za sprečavanje civilizacijskih bolesti koje su posledica savremenog načina života. Opuštajući i efikasni programi centra su korak ka putu dobrog zdravlja, boljeg osećaja, obnavljanja fizičke energije, zdrave i estetske spoljašnosti, odličnog fizičkog i psihičkog kapaciteta. Centar je poseban po programima za detoksikaciju tela postom (VitaDetox) i mršavljenje (Slim-Fit). Opuštajući i efikasni programi centra obuhvataju i različite masaže (od klasičnih do masaža dalekih zemalja), negu lica i tela, pilinge, usluge za oblikovanje tela, osvežavajuće kupke... Vitarium Aqua – svet termalnih bazena, sauna i kupki – u okviru Vitarium Spa & Clinique je utočište gde pomoću lekovite termalne vode uz zvukove nežne muzike i prefinjene arome opustite dušu i obnovite zalihe energije. Na raspolaganju su vam dva unutrašnja bazena (32 °C), tri spoljna bazena, među njima sportski i dečiji (oba 26–28 °C) i omiljeni spoljni drveni bazen koji leži iznad samog termalnog vrela (32 °C), pet sauna (rimska, parna, finska, biljna, belokranjski hram) i kupke sa termalnom vodom (biljne, mirišljave, regeneracijske, energijske).

 

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 30% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
Sve cene u evrima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3, kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :
- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom preko računa.
- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate, isključivo u agenciji Jolly Holidays.
- Čekovima gradjana na rate (bez kamate), isključivo u agenciji Jolly Holidays.

OPŠTE NAPOMENE
● Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.● Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs ● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja ● Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Ministarstva turizma Republike Srbije. Jolly Holidays d.o.o. Licenca OTP: 303/2010 od 7.02.2010. nastupa u svojstvu posrednika putovanja.● Za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika u mesto polaska u zemlji ili inostranstvu, usled insolventnosti Organizator putovanja – IMA polisu osiguranja broj 7766226 koja važi od 01.06.2014. osiguravajuće kompanije GENERALI OSIGURANJE SRBIJA, Milentija Popovića 7b. Za naknadu štete putniku, prouzrokovanu neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, u skladu sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja – IMA polisu osiguranja broj 7766227 koja važi od 01.06.2014. osiguravajuće kompanije GENERALI OSIGURANJE SRBIJA, Milentija Popovića 7b. Obe polise važe do 01. juna 2015. godine. ● Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije  kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Usred šuma i travnjaka, u zaklonu zelenih brežuljaka Dolenjske leži odgovor na čovekovu žudnju za zdravljem i opuštanjem u prirodi. Terme Šmarješke Toplice su savremeno slovenačko termalno lečilište, poznato po vrhunskim uslugama lečenja i odabranoj ponudi najsavremenijih usluga medico wellnessa U Termama i njihovoj okolini je obilje mogućnosti za sportske i rekreativne delatnosti. Pored prostranog parka lečilišta, kroz koji vodi botanički put na raspolaganju su brojna šetališta za pešake, staze za šetače i bicikliste, golf teren na Otočcu sa 18 rupa, udaljen samo 4 km, sportski park sa četiri teniska terena, sa terenima za fudbal, košarku i odbojku na plaži, igralište za mini golf, teren za boćanje i prostor za piknike.Šmarješke Toplice udaljene su 460km od Beograd, 60km od hrvatske granice, 30km od Ljubljane, 10km od Novog Mesta.

SPECIJALNA PONUDA  2=3     platiš 2 noći boraviš 3    
U CENU PAKETA JE URAČUNATO: ● smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi, ● slobodan ulaz na sve bazene 320, ● noćno kupanje petkom i subotom (do 23h), ● upotreba bademantila, ● besplatan i neograničen pristup internetu, ● 1x ulazak u svet sauna (finska, turska, rimska, biljna i rustikalna finska), ● bogat program telesnih aktivnosti: jutarnja hidrogimnastika, aerobik u vodi, vođene šetnje, nordijsko hodanje...
04.09-28.12.2015.

HOTEL ŠMARJETA ****
Cene u evrima po osobi za paket 3 noćenja
216 144€
Dodatna noć 72 48€


CENOVNIK 2015                                                                                         važi do 03.01.2016.
Cene u evrima po osobi za paket na bazi polupansiona:

Broj noćenja: 1 NOĆ 2 NOĆI 3 NOĆI 5 NOĆI 7 NOĆI 10 NOĆI
ŠMARJETA**** 72 144 205 324 454 634
VITARIUM****superior 77 154 220 346 485 678
U CENU JE URAČUNATO: smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi, slobodan ulaz na sve bazene, grupne vežbe u bazenu, bademantil, besplatan i neograničen pristup internetu, animacija, ulazak u saune: 1x kod boravka 2 do 4 noći, 2 x kod boravka 5 do 9 noći, neograničeno korišćenje sauna kod boravka 10 i više noći. ● Obavezna doplata za doček Nove godine 95 evra.

POPUSTI ZA SVE PAKETE:
● Deca do 6 godina borave GRATIS;
● Deca od 6-14 godina u sobi sa dvoje odraslih – 50%;
● Deca do 14 godina na osnovnom ležaju –20%;
● Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju –20%;

DOPLATE po noći ZA SVE PAKETE:
● Turistička taksa 1,27 evro po osobi / noć. Plaćanje na recepciji hotela.
● Pun pansion 10 evra;
● Jednokrevetna soba 15 evra;
● Single use (jedna osoba u 1/2  sobi) 25 evra;
● Suita u hotelu Šmarjeta 20 evra, u hotelu Vitarium 30 evra
● Apartman u hotelu Šmarjeta 30 evra, u hotelu Vitarium 40 evra
● Royal suita u hotelu Vitarium 100 evra.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji po ceni od 70 evra za povratnu kartu. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), prevoznik je turistička agencija Terra travel d.o.o. Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)
Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

OPISI HOTELA

HOTEL VITARIUM ****superior
Lokacija: u predivnoj prirodi, uz hotel Šmarjeta, raspolaže sa 138 ležajeva u sobama (72 sobe), suitama i apartmanima. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar u holu, TV sala, besplatan bežični internet u holu hotela, parking. Sve sobe su prostrane, klimatizovane, opremljene prirodnim materijalima, imaju WC, tuš, fen za kosu, satelitsku TV, radio, mini bar, sef, telefon, priključak za besplatni internet, peškir za bazen. Suite su veličine 40 m2, a apartmani, veliki 50 m2, umjesto tuša imaju kadu, neke imaju i balkon. Predsednički apartman je površine 100 m2 i odličan je izbor za najzahtjevnije goste. Hotel je hodnikom povezan sa Vitarium kompleksom. Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor vise jela). Jedan pomoćni ležaj moguć u svim sobama, a drugi pomoćni ležaj ili  krevetac moguć u manjem broju soba.


HOTEL ŠMARJETA ****
Lokacija: u predivnoj prirodi, uz hotel Vitarium, raspolaže sa 195 ležajeva u sobama (100 soba), suitama i apartmanima. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar u holu, TV sala, besplatan bežični internet u holu hotela, parking. Sve sobe su klimatizovane i imaju WC, tuš, fen za kosu, satelitsku TV, radio, mini bar, sef, telefon, priključak za besplatni internet, peškir za bazen. Dvokrevetne sobe imaju dva odovojena kreveta ili francusku ležaj širine 180cm, jednokrevetne sobe imaju francusku ležaj širine 160cm. Suite – porodične sobe, kauč na razvlačenje u delu za dnevni boravak. Hotel je hodnikom povezan sa Vitarium kompleksom. Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor vise jela). Jedan pomoćni ležaj moguć u svim sobama, a drugi pomoćni ležaj ili  krevetac moguć u manjem broju soba.

WELLNESS & SPA SADRŽAJI
Vitarium Spa & Clinique poznat je po celokupnom programu usluga za sprečavanje civilizacijskih bolesti koje su posledica savremenog načina života. Opuštajući i efikasni programi centra su korak ka putu dobrog zdravlja, boljeg osećaja, obnavljanja fizičke energije, zdrave i estetske spoljašnosti, odličnog fizičkog i psihičkog kapaciteta. Centar je poseban po programima za detoksikaciju tela postom (VitaDetox) i mršavljenje (Slim-Fit). Opuštajući i efikasni programi centra obuhvataju i različite masaže (od klasičnih do masaža dalekih zemalja), negu lica i tela, pilinge, usluge za oblikovanje tela, osvežavajuće kupke... Vitarium Aqua – svet termalnih bazena, sauna i kupki – u okviru Vitarium Spa & Clinique je utočište gde pomoću lekovite termalne vode uz zvukove nežne muzike i prefinjene arome opustite dušu i obnovite zalihe energije. Na raspolaganju su vam dva unutrašnja bazena (32 °C), tri spoljna bazena, među njima sportski i dečiji (oba 26–28 °C) i omiljeni spoljni drveni bazen koji leži iznad samog termalnog vrela (32 °C), pet sauna (rimska, parna, finska, biljna, belokranjski hram) i kupke sa termalnom vodom (biljne, mirišljave, regeneracijske, energijske).

 

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 30% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
Sve cene u evrima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3, kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :
- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom preko računa.
- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate, isključivo u agenciji Jolly Holidays.
- Čekovima gradjana na rate (bez kamate), isključivo u agenciji Jolly Holidays.

OPŠTE NAPOMENE
● Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.● Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs ● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja ● Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Ministarstva turizma Republike Srbije. Jolly Holidays d.o.o. Licenca OTP: 303/2010 od 7.02.2010. nastupa u svojstvu posrednika putovanja.● Za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika u mesto polaska u zemlji ili inostranstvu, usled insolventnosti Organizator putovanja – IMA polisu osiguranja broj 7766226 koja važi od 01.06.2014. osiguravajuće kompanije GENERALI OSIGURANJE SRBIJA, Milentija Popovića 7b. Za naknadu štete putniku, prouzrokovanu neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, u skladu sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja – IMA polisu osiguranja broj 7766227 koja važi od 01.06.2014. osiguravajuće kompanije GENERALI OSIGURANJE SRBIJA, Milentija Popovića 7b. Obe polise važe do 01. juna 2015. godine. ● Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije  kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2019 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com