Terme Krka – Dolenjske Toplice

Hotel Balnea 4superior / Hotel Kristal 4*

Terme Krka imaju dugu i bogatu tradiciju kao jedno od najstarijih lečilišta u Evropi. Najpoznatiji i termalni izvori sa najdužom tradicijom u Sloveniji pripadaju upravo termama Krka. Dolenjske Toplice (naziv dobile po vrelima termalne vode) pored blagotvornih prirodnih izvora koji se nalaze u srcu slikovite prirode, zelenih gustih šuma i nepreglednih livada i proplanaka – imaju dugogodišnje iskustvo u delatnosti lečilišta, banjskog turizma, a u novije vreme i bogate wellness ponude. Nakon analize vode (koja je objavljena u Beču) Dolenjske Toplice proglašene su za jedno od najuglednijih lečilišta austro-ugarske monarhije.  

 

PROMO PONUDA

    

U CENU PAKETA JE URAČUNATO: smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi, minimum 2 noći slobodan ulaz na bazene u laguni velnes centra Balnea noćno kupanje petkom i subotom (do 23h) besplatan i neograničen pristup internetu ● korišćenje panoramskog fitnesa u hotelu Balnea ● animacijski program ●vodjene rekreativne šetnje, nordijsko hodanje, aerobic u vodi, 1x ulazak u svet sauna Oaza (finska, turska i bio sauna, japanska kupka za znojenje, virpul, Zen soba sa vodenim krevetima, nudistička terasa.

06.01-30.06.2017.

Cene u evrima po osobi po noći

HOTEL BALNEA ****superior

69,90 €

HOTEL KRISTAL ****

49€

 

CENOVNIK 2017

    
U CENU PAKETA JE URAČUNATO: smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi slobodan ulaz na sve bazene ● grupne vežbe u bazenu ● bademantil ● besplatan i neograničen pristup internetu ● animacijski program ● ulazak u saune: 1 x tokom boravka od 2 do noći, 2 x tokom boravka od 5 do 9 noći, a neograničeno za boravak 10 ili više noći.

POPUSTI: 5% za boravak 3-4 noći, 10% za boravak 5-9 noći, 12% za boravak duži od 10 noći .

Dete do 14 godina GRATIS   u julu i avgustu.

Obavezna doplata za doček Nove Godine: 95 eur odrasli, 50% deca 6-14 godina.

08.01.2017.-07.01.2018.

Cene u evrima po osobi po noći

HOTEL BALNEA ****superior

95 €

HOTEL KRISTAL ****

73€

 

POPUSTI ZA DECU ZA SVE PAKETE:
Deca do 6 godina borave GRATIS;
● Deca od 6-14 godina u sobi sa dvoje odraslih 50%;
● Deca do 14 godina na osnovnom ležaju 20%;

● Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20%.

DOPLATE ZA SVE PAKETE PO NOĆI:

Turistička taksa 1,27 evro po osobi/noć. Plaćanje na recepciji.
Pun pansion 10 evra;
Jednokrevetna soba 15 evra;
Single use (jedna osoba u 1/2 sobi) 25 evra;
Suita u hotelu Balnea 25 evra po osobi, po noći;

Krevetac 5 eur po noći;

Umanjenje za uslugu noćenje sa doručkom je 4 eur po osobi, po noći.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji. Povratna karta po osobi iznosi 80 evra, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd). Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

 

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate.

- Čekovima gradjana na rate: akontacija 40% , a ostatak u pet jednakih mesečnih rata (sa datumima dospeća 10. ili 20. u mesecu).

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Preporučujemo putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja..

OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos, ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemogude ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije putnik potvrdjuje da je od strane Organizatora putovanja informisan o mogudnosti uplate putnog osiguranja, kao i o svojoj obavezi da fiskalni isečak kao dokaz o izvršenom pladanju putovanja preuzme kod Organizatora putovanja najkasnije do dana polaska na putovanje i trajno čuva za potrebe eventualne reklamacije.

Organizator putovanja ima polisu osiguranja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja. Polisa broj 30000001192 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „MILENIJUM OSOGURANJE ”a.d.o. , Bulevar Mihajla Pupina 10L, Novi Beograd, tel. 011/7152 300.

                                                                      Cenovnik br. 1 važi od 27.02.2017.

OPIS HOTELA
Hotel Balnea****superior
Lokacija: Ovaj moderni hotel nalazi se u hladu stogodišnjeg drveća u srcu Dolenjskih Toplica. Hotel raspolaže sa 62 sobe visoke kategorije.  Hotelska ponuda: Sve sobe su povezane sa panoramskim grejanim hodnikom koji vodi do Wellness centra Balnea. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, fitness centar, parking. Standardne sobe: WC, tuš / masažna kada, fen, sušilica za veš, radio budilnik, kablovska TV, mini bar, sef, telefon za direktnim izlazom, besplatan internet priključak, klima, većina soba na balkonu ima garnituru za sedenje. Suit: odvojena spavaća soba i dnevni boravak, kamin i masažna kada.  Ishrana: polupansion – doručak i večera (doručak - samoposluživanje, izbor vise jela; večera: glavno jelo – poslužuje se, izbor 3 opcije; predjela, čorbe, salate i desert: samoposluživanje, izbor vise jela). Jedan pomoćni ležaj moguć u svim sobama, a drugi pomoćni ležaj ili  krevetac moguć u manjem broju soba.

Hotel Kristal****
Lokacija: povezan hodnikom sa hotelom Balnea, i dalje sa Wellnes centrom Balnea. Hotelska ponuda: Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, dečija igraonica, parking. Standardne sobe: WC, tuš, fen, sušilica za veš, radio budilnik, kablovska TV, mini bar, sef, telefon za direktnim izlazom, besplatan internet priključak. Deo soba poseduje klima uređaje. Suit: odvojena spavaća soba i dnevni boravak. Ishrana: polupansion – doručak i večera (doručak - samoposluživanje, izbor vise jela; večera: glavno jelo – poslužuje se, izbor 3 opcije; predjela, čorbe, salate i desert: samoposluživanje, izbor vise jela). Jedan pomoćni ležaj moguć u manjem broju soba.

WELLNESS & SPA SADRŽAJI - WELLNESS CENTAR BALNEA prostire se na 9.200 m2  površine.
• Laguna: unutrašnji i spoljašnji bazen sa brojnim vodenim i vazdušnim masažama, vodopadima, vodenim zavesama i gejzirima. Za decu – spoljni gusarski bazen i unutrašnji plitki bazen. U svim bazenima je termalna voda sa temperaturom od 27 °C (spoljni bazeni) do 32 °C (unutrašnji bazeni). • Oaza: svet sauna – klasična finska, sanarium (biosauna), turska parna kupka, biljna kupka, whirlpool, koliba iz stare smrekovine, japanska kupka za preznojavanje sa Zen sobom za odmor i smirenje. • Aura: bogata ponuda masaža i terapija, centar za negu lica i tela sa provereno efikasnim programima mršavljenja i oblikovanja tela. U bazenima sa jedinstvenom lekovitom termalnom vodom (36 °C) možete se kupati i u Hotelu Vital. Zdravlje – vrhunski Centar za medicinsku rehabilitaciju: lečenje reumatičnih oboljenja motoričkog sistema, stanja nakon povreda i operativnih zahvata na motoričkom sistemu (problemi sa kičmom itd.), stanja nakon operativnih zahvata zbog ginekoloških i onkoloških oboljenja, savremen dijagnostički centar (specijalističke ambulante: fizijatrijska, ortopedska, neurohirurška i reumatološka ambulanta, ambulanta za sportske povrede, osteoporozu te za istraživanje perifernog nervnog sistema i mišića).
PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)
Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

 

Hotel Balnea 4superior / Hotel Kristal 4*

Terme Krka imaju dugu i bogatu tradiciju kao jedno od najstarijih lečilišta u Evropi. Najpoznatiji i termalni izvori sa najdužom tradicijom u Sloveniji pripadaju upravo termama Krka. Dolenjske Toplice (naziv dobile po vrelima termalne vode) pored blagotvornih prirodnih izvora koji se nalaze u srcu slikovite prirode, zelenih gustih šuma i nepreglednih livada i proplanaka – imaju dugogodišnje iskustvo u delatnosti lečilišta, banjskog turizma, a u novije vreme i bogate wellness ponude. Nakon analize vode (koja je objavljena u Beču) Dolenjske Toplice proglašene su za jedno od najuglednijih lečilišta austro-ugarske monarhije.  

 

PROMO PONUDA

    

U CENU PAKETA JE URAČUNATO: smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi, minimum 2 noći slobodan ulaz na bazene u laguni velnes centra Balnea noćno kupanje petkom i subotom (do 23h) besplatan i neograničen pristup internetu ● korišćenje panoramskog fitnesa u hotelu Balnea ● animacijski program ●vodjene rekreativne šetnje, nordijsko hodanje, aerobic u vodi, 1x ulazak u svet sauna Oaza (finska, turska i bio sauna, japanska kupka za znojenje, virpul, Zen soba sa vodenim krevetima, nudistička terasa.

06.01-30.06.2017.

Cene u evrima po osobi po noći

HOTEL BALNEA ****superior

69,90 €

HOTEL KRISTAL ****

49€

 

CENOVNIK 2017

    
U CENU PAKETA JE URAČUNATO: smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi slobodan ulaz na sve bazene ● grupne vežbe u bazenu ● bademantil ● besplatan i neograničen pristup internetu ● animacijski program ● ulazak u saune: 1 x tokom boravka od 2 do noći, 2 x tokom boravka od 5 do 9 noći, a neograničeno za boravak 10 ili više noći.

POPUSTI: 5% za boravak 3-4 noći, 10% za boravak 5-9 noći, 12% za boravak duži od 10 noći .

Dete do 14 godina GRATIS   u julu i avgustu.

Obavezna doplata za doček Nove Godine: 95 eur odrasli, 50% deca 6-14 godina.

08.01.2017.-07.01.2018.

Cene u evrima po osobi po noći

HOTEL BALNEA ****superior

95 €

HOTEL KRISTAL ****

73€

 

POPUSTI ZA DECU ZA SVE PAKETE:
Deca do 6 godina borave GRATIS;
● Deca od 6-14 godina u sobi sa dvoje odraslih 50%;
● Deca do 14 godina na osnovnom ležaju 20%;

● Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20%.

DOPLATE ZA SVE PAKETE PO NOĆI:

Turistička taksa 1,27 evro po osobi/noć. Plaćanje na recepciji.
Pun pansion 10 evra;
Jednokrevetna soba 15 evra;
Single use (jedna osoba u 1/2 sobi) 25 evra;
Suita u hotelu Balnea 25 evra po osobi, po noći;

Krevetac 5 eur po noći;

Umanjenje za uslugu noćenje sa doručkom je 4 eur po osobi, po noći.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji. Povratna karta po osobi iznosi 80 evra, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd). Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

 

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate.

- Čekovima gradjana na rate: akontacija 40% , a ostatak u pet jednakih mesečnih rata (sa datumima dospeća 10. ili 20. u mesecu).

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Preporučujemo putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja..

OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos, ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemogude ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije putnik potvrdjuje da je od strane Organizatora putovanja informisan o mogudnosti uplate putnog osiguranja, kao i o svojoj obavezi da fiskalni isečak kao dokaz o izvršenom pladanju putovanja preuzme kod Organizatora putovanja najkasnije do dana polaska na putovanje i trajno čuva za potrebe eventualne reklamacije.

Organizator putovanja ima polisu osiguranja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja. Polisa broj 30000001192 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „MILENIJUM OSOGURANJE ”a.d.o. , Bulevar Mihajla Pupina 10L, Novi Beograd, tel. 011/7152 300.

                                                                      Cenovnik br. 1 važi od 27.02.2017.

OPIS HOTELA
Hotel Balnea****superior
Lokacija: Ovaj moderni hotel nalazi se u hladu stogodišnjeg drveća u srcu Dolenjskih Toplica. Hotel raspolaže sa 62 sobe visoke kategorije.  Hotelska ponuda: Sve sobe su povezane sa panoramskim grejanim hodnikom koji vodi do Wellness centra Balnea. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, fitness centar, parking. Standardne sobe: WC, tuš / masažna kada, fen, sušilica za veš, radio budilnik, kablovska TV, mini bar, sef, telefon za direktnim izlazom, besplatan internet priključak, klima, većina soba na balkonu ima garnituru za sedenje. Suit: odvojena spavaća soba i dnevni boravak, kamin i masažna kada.  Ishrana: polupansion – doručak i večera (doručak - samoposluživanje, izbor vise jela; večera: glavno jelo – poslužuje se, izbor 3 opcije; predjela, čorbe, salate i desert: samoposluživanje, izbor vise jela). Jedan pomoćni ležaj moguć u svim sobama, a drugi pomoćni ležaj ili  krevetac moguć u manjem broju soba.

Hotel Kristal****
Lokacija: povezan hodnikom sa hotelom Balnea, i dalje sa Wellnes centrom Balnea. Hotelska ponuda: Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, dečija igraonica, parking. Standardne sobe: WC, tuš, fen, sušilica za veš, radio budilnik, kablovska TV, mini bar, sef, telefon za direktnim izlazom, besplatan internet priključak. Deo soba poseduje klima uređaje. Suit: odvojena spavaća soba i dnevni boravak. Ishrana: polupansion – doručak i večera (doručak - samoposluživanje, izbor vise jela; večera: glavno jelo – poslužuje se, izbor 3 opcije; predjela, čorbe, salate i desert: samoposluživanje, izbor vise jela). Jedan pomoćni ležaj moguć u manjem broju soba.

WELLNESS & SPA SADRŽAJI - WELLNESS CENTAR BALNEA prostire se na 9.200 m2  površine.
• Laguna: unutrašnji i spoljašnji bazen sa brojnim vodenim i vazdušnim masažama, vodopadima, vodenim zavesama i gejzirima. Za decu – spoljni gusarski bazen i unutrašnji plitki bazen. U svim bazenima je termalna voda sa temperaturom od 27 °C (spoljni bazeni) do 32 °C (unutrašnji bazeni). • Oaza: svet sauna – klasična finska, sanarium (biosauna), turska parna kupka, biljna kupka, whirlpool, koliba iz stare smrekovine, japanska kupka za preznojavanje sa Zen sobom za odmor i smirenje. • Aura: bogata ponuda masaža i terapija, centar za negu lica i tela sa provereno efikasnim programima mršavljenja i oblikovanja tela. U bazenima sa jedinstvenom lekovitom termalnom vodom (36 °C) možete se kupati i u Hotelu Vital. Zdravlje – vrhunski Centar za medicinsku rehabilitaciju: lečenje reumatičnih oboljenja motoričkog sistema, stanja nakon povreda i operativnih zahvata na motoričkom sistemu (problemi sa kičmom itd.), stanja nakon operativnih zahvata zbog ginekoloških i onkoloških oboljenja, savremen dijagnostički centar (specijalističke ambulante: fizijatrijska, ortopedska, neurohirurška i reumatološka ambulanta, ambulanta za sportske povrede, osteoporozu te za istraživanje perifernog nervnog sistema i mišića).
PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)
Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2019 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com