Rimske Terme

Hoteli Zdraviliški dvor 4*/Rimski dvor 4*/Sofijin dvor 4*

                               30.09. - 28.10.2018. & 04.11. – 20.12.2018.

Rimske Terme smeštene su u mestu Rimske Toplice, 489km od Beograda i 95km od Ljubljane. Termalnu vodu kao izvor zdravlja ovde su znali da iskoriste još stari Rimljani. Ovde ćete ojačati svoje telo i duh kroz programe centara koji prate filozofiju starih Rimljana: Zemlja sauna Varinia, Fitness centar Spartakus i jedinstveni ambijent Rimskog termalnog bazena.

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan: Napuštanje soba najkasnije do 11:00 sati. Kraj programa

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji. Povratna karta po osobi, bez obzira na uzrast putnika, iznosi 80 , a u jednom pravcu 45€. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

AKCIJA: za boravak od nedelje do petka POPUST 10 % na navedene

                                                       cene

                      

                       CENE U EUR, PO OSOBI, PO NOĆI (minimum boravka je 2 noći):

Hotel

Usluga

Cena

ZDRAVILIŠKI DVOR 4*

PP

55 €

RIMSKI DVOR 4*

PP

65 €

SOFIJIN DVOR 4*

PP

68 €

                         PP – polupansion (doručak i večera)

CENE UKLJUČUJU:

 • Smeštaj u dvokrevetnoj sobi u odabranom hotelu, na bazi polupansiona (švedski sto - samoposluživanje)
 • Neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu sa termalnom vodom
 • Neograničen pristup internetu
 • Korišćenje ogrtača za kupanje i papuča za vreme boravka
 • Parking mesto u garaži hotela
 • Animacijski program

             POPUSTI ZA DECU:                

 • Dete do 8 godina GRATIS u sobi sa dve odrasle osobe, bez pomoćnog ležaja.
 • Dete do 10 godina u sobi sa dve odrasle osobe, na pomoćnom ležaju, plaća 24 za noć.
 • Dete do 14 godina u sobi sa dve odrasle osobe, na pomoćnom ležaju, plaća 30 za noć.

CENE NE UKLJUČUJU:

 • Individualne troškove putnika
 • Prevoz do i od hotela
 • Boravišnu taksu
 • Prijavu
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

         DOPLATE:

 • Boravišnataksa: 2 € po, po noći – plaćanjenarecepciji
 • Prijava (za osobe starije od 14 godina): 2po
 • Pun pansion odrasli: 15 € po osobi/ dnevno
 • Pun pansion deca: 13 € po osobi/ dnevno
 • Jednokrevetna soba: 19 € za noć
 • Dvokrevetna soba (single use): na upit

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate.

OPŠTE NAPOMENE

●Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja ● Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays D.O.O. od 25.1.2018.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000005222 od 25.01.2018. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), koja se aktivira pozivom na broj 011/7152 300, ili prijavom na adresu: Bulevar Mihajla Pupina 10L ili mail:garancije@milenijum-osiguranje.rs

Cenovnik br 3, od 01.10.2018.

OPISI SMEŠTAJA

Hotel Sofijin Dvor ****                                 www.rimske-terme.si

Hotel u netaknutoj prirodi, okružen termalnim izvorima će u vama probuditi želju za kreativnošću, relaksacijom i odmorom. Lokacija: hotel se nalazi u živopisnoj dolini Rimske Toplice duž reke Savinja, okružen bujnim šumama i planinama, i raspolaže sa 43 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmana. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, a la carte restoran, terasa, bar, spa i wellness centar, kongresni centar.

Standardne sobe: klima uređaj, TV, radio, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo, fen. Neke sobe imaju balkon ili terasu.

Apartman – spavača soba i dnevni boravak. Apartan sa saunom – spavača soba, dnevni boravak i sauna u kupaonici

Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera) švedski sto (izbor više jela).

Hotel Rimski Dvor ****                                              www.rimske-terme.si

Ovaj hotel terasastog oblika je idaelan za kreativan posao i rađanje novih ideja. Lokacija: hotel se nalazi između hotela Sofijin dvor 4* i Zdraviliški dvor 4*, u Rimskim termama i raspolaže sa 68 dvokrevtenih soba i apartmana. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, Amalija wellness centar, Varinia svet sauna, bazenski kompleks, fitness centar, kongrasni centar.

Standardne sobe: klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo. Sve sobe imaju razdvojene krevete koji se mogu primaći jedan do drugog.

Suit: malo veča dvokrevetna soba (razlika u kvadraturi). Suita sa whirlpoolom – u sobi se nalazi whirlpool.

Suita sa whirlpoolom i saunom – u sobi se nalazi whirlpool i sauna

Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera) švedski sto (izbor više jela).

Hotel Zdraviliški Dvor ****                       www.rimske-terme.si

Hotel raspolaže sa 76 jednokrevetnih, dvokrevetnih soba i apartmanima gde možete povratiti svoju energiju. Ovde možete osetiti istoriju Starog Rima i prepustiti se mističnom uživanju u jednoj od najstarijih termi u Sloveniji.

Standardne sobe: kupatilo (kada ili tuš kabina), LCD televizor, telefon, mini bar, klima uređaj, internet.

Suita – veča soba sa kaučom na izvlačenje. Suita sa saunom – sauna u kupaonici

Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera) švedski sto (izbor više jela).

Varinia zemlja sauna Kao deo kompleksa Rimskih termi i saune su u konceptu koji prati duh starih Rimljana. Ovde na pravi način možete da se posvetite detoksikaciji svog tela, pročišćavanju kože, ublažavanju napetosti mišića i svemu što vam stvara stres kao deo vaše svakodnevice. Ovde se možete opustiti u Rimskoj, Finskoj, Turskoj i infracrvenoj sauni.

Wellness & Spa centar Amalia Ovde kažu da vas očekuje niz hedonističkih iskustava i svet koji je daleko od stvarnosti. Ovde ćete probuditi senzualnost u mislima, lepotu tela i savršeni osećaj dobre kondicije. Ovde se nalaze slana sauna, sobe za termoterapiju sa Fango blatom, sobe za masažu, lasersku terapiju, teretana, sobe za elektroterapiju i fizioterapiju.

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2019 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com