Hotel Habakuk 5*/ Hotel Bellevue 4*

 

Hotel HABAKUK 5*

INDIVIDUALNI PROGRAM

DAN ZALJUBLJENIH

                                             -14% POPUSTA, VAŽI U PERIODU: 11.02 – 17.02.2019.

Mariborsko Pohorje se nalazi na nadmorskoj visini od 325 - 1.374 metra. Oovo razvijeno turističko i sportsko-rekreativno sredite od grada Maribora je udaljeno samo 5km. Termalna voda temperature 69oC dolazi iz dubine 800-900 m i bogata je jodom i fluorom. Korišćenje termalne vode posebno se preporučuje kod oboljenja zglobova i tetiva mišia, bolesti krvnih sudova i ginekoloških problema. Spa & Wellness centar nudi mogućnost opuštanja uz kozmetičke tretmane za negu lica i tela.

PROGRAM BORAVKA

Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 15:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.           Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji. Povratna karta po osobi iznosi 90 evra, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd). Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

                            CENA  po osobi, po noći: 70 evra

CENA UKLJUČUJE:

Smeštaj u dvokrevetnoj SUPERIOR sobi

Bogat buffet doručak i večera (čaša penušavog vina uz večeru)

Neograničen pristup u Wellness – Spa centar Habakuk: bazeni sa termalnom vodom i saune (i na dan dolaska i odlaska)

● 1 x besplatna upotreba bade mantila i papuča

● Besplatan ulaz u hotelski fitness

● Besplatan Wi-Fi

DODATNO :

Rani check in posle 12:00h (zavisno od raspoloživosti)

Kasna odjava do 16:00h (zavisno od raspoloživosti)

14% popust za ručak u hotelskom restoranu, ili

   14% popust za sve kozmetičke proizvode brenda BABOR, ili

   14% popust za sve usluge i tretmane BABOR kozmetikom u Spa centru Habakuk

CENA NE UKLJUČUJE

Turističku taksu 1,27 po osobi, po noćiplaćanje na recepciji hotela

   deca 0-6 god su oslobođena plaćanja, a deca 7-17 god plaćaju 50%;
● Prijavu boravka 1 € za osobe starije od 18 godina - jednokratno – plaćanje u agenciji

Prevoz do/od hotela

DOPLATE U EVRIMA, PO NOĆI :

Doplata za garažno mesto: 5 evra

NAPOMENA:

Promena imena ili perioda boravka nakon potvrde rezervacije, plaća se 20 evra.

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 50% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

Plaćanje na rate – uplata avansa u iznosu 50% od celokupne cene, a ostatak:

- kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, Maestro, American Express) na 6 rata;

- čekovima na najviše 3 jednake mesečne rate sa datumima dospeća 10, 20 ili 30. u mesecu, najkasnije do 31.03.2019.

OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene deviznog kursa, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja ● Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays D.O.O. od 25.1.2018.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000005222 od 15.01.2018. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), koja se aktivira pozivom na broj 011/7152 300, ili prijavom na adresu: Bulevar Mihajla Pupina 10L ili na mail:garancije@milenijum-osiguranje.rs

                                                                                                              Cenovnik br. 1 od 18.01.2019.


OPIS HOTELA

HOTEL HABAKUK 4*

Lokacija: nalazi se u podnožju planinskog masiva Pohorje, 50m od staza i žičara. Od Maribora je odaljen svega 10 minuta vožnje.

Sadržaj: 127 dvokrevetnih soba, 4 suita i 9 apartmana, recepcija, lift, restoran, kafeterija, a la carte restoran, kongresni centar, Wellness & Spa centar, zdravstveni centar, saune(finska, finska sa kolor terapijom, infracrvena), aroma terapija, whirlpools sa termalnom vodom, parno kupatilo, fitness studio, squash, salon lepote, masaže, zatvoreni i otvoreni bazen, room servis, prostorija za čuvanje prtljaga, usluga pranja i peglanja veša, business centar, fax i fotokopiranje, prodavnica suvenira, rent-a-car, parking.

Dvokrevetne standard sobe: 24m2, kupatilo sa kadom ili tušem, bade mantili i papuče, kablovska TV, minibar, telefon, klima uredjaj, sef, besplatan WiFi internet.

Dvokrevetne standard sobe 35m2: kupatilo sa kadom ili tušem, bade mantili i papuče, kablovska TV, minibar, telefon, klima uredjaj, sef, besplatan WiFi internet.

Dvokrevetne superior sobe: 24m2, kupatilo sa kadom ili tušem, bade mantili i papuče, kablovska TV, minibar, telefon, klima uredjaj, sef, besplatan WiFi internet.

Ishrana: doručak i večera na bazi samoposluživanja – švedski sto.

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2019 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com