logo v1

Puket

puket opsta

TAJLAND - Zemlja bogate istorije, budizma, mističnih reka, egzotičnog voća, nepreglednih tropskih šuma, tradicionalne tajlandske kuhinje i masaže, dragog kamenja, orhideja.....pre svega susretljivih ljudi širokog osmeha. Kraljevina Tajland leži u srcu jugoistočne Azije. Graniči se Mianmarom na zapadu, Laosom na severu, Kambodžom na istoku, Malezijom i Tajlandskim zalivom na jugu. Prvobitan naziv zemlje Siam 1939. godine se menja u Tajland. Ostrvo PUKET, poznato po nazivu “biser Andamanskog mora”, je najveće i najposećenije tajlandsko ostrvo. Nalazi se 862 km južno od Bangkoka, površine 543 km2, okruženo sa 39 manjih ostrvaca. Jedino tajlandsko ostrvo sa statusom provincije. Ime potiče od malajskog izraza za “brdo” dok stari naziv ostrva –Telong, znači ”luku”. Ostrvo ima veoma zanimljivu istoriju budući da se nalazi na važnom trgovačkom putu između Kine i Indije. Svoj kulturni uticaj na Puketu su ostavili Holanđani, Portugalci, Britanci, Kinezi i Francuzi. Puket ima preko 20 plaža. Najpoznatija plaža Patong je pravo mesto za ljubitelje sportova na vodi, dok istoimeni gradić predstavlja centar noćnog života na ostrvu. Karon plaža je druga po posećenosti, plaža Kata je preporuka za porodični odmor.

 

Hoteli Puket

Novembar-decembar

10 dana / 7 noćenja ili 13 dana / 10 noćenja - AVIONOM

Individualni polasci: utorkom, u periodu od 03. novembra do 08. decembra 2015.

 

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD-DOHA (UTORAK)
Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije u 12:25h. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Dohu u 14:25h (let QR 228). Dolazak u Dohu u 23:00h-lokalno vreme. Boravak u tranzitnoj zoni aerodroma u Dohi.

2. dan  DOHA-PUKET(SREDA)
Nastavak putovanja. Poletanje aviona za Puket u 07:00h-lokalno vreme (let QR 840). Dolazak na Puket u 17:40h-lokalno vreme. Transfer do hotela. Individualni smeštaj. Noćenje.

3.- 8. dan  ili 3.-11. dan PUKET (ČETVRTAK-UTORAK) ili (ČETVRTAK-PETAK)
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta. Noćenja.

9. dan ili 12. dan PUKET-DOHA (SREDA) ili (SUBOTA)
Napuštanje soba do 11:00h. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Dohu u 19:30h-lokalno vreme (let QR 841). Dolazak u Dohu u 22:35h-lokalno vreme. Boravak u tranzitnoj zoni aerodroma u Dohi.

10. dan ili 13. dan DOHA-BEOGRAD. (ČETVRTAK) ili (NEDELJA)
Nastavak putovanja za Beograd u 07:55h-lokalno vreme (let QR 227). Dolazak u Beograd u 13:20h.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi : prema tabeli u EUR

Hotel / Kategorija Tip sobe / Usluga Polazak - Povratak

03.11.-12.11.
10.11.-19.11.
17.11.-26.11.
24.11.-03.12.
01.12.-10.12.
08.12.-17.12.

03.11.-15.11.
10.11.-22.11.
17.11.-29.11.
24.11.-06.12.
01.12.-13.12.
08.12.-20.12.

10 DANA / 7 NOĆENJA 13 DANA / 10 NOĆENJA
Seaview Patong Hotel 3*+ Superior/ND 899 1025
Kamala Beach Resort 4* Deluxe Ground Terrace/ND 969 1099
Amari Phuket 4* Superior/ND 1109 1295
Cape Panwa 4* Junior Suite/ND 1109 1295
Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa 4* Deluxe Garden View/ND 1309 1559
Katathani Phuket Beach Resort 5* Junior Suite Thani Wing/ND 1379 1659

               Legenda tabele: ND-noćenje sa doručkom, ground terrace-prizemlje sa verandom, wing-krilo/zgrada hotela, garden view-pogled vrt,

Uz doplatu - pre polaska na putovanja - Mogućnost izbora:

-drugog datuma polaska/povratka na putovanje u odnosu na tabelu i program putovanja;
-različite dužine boravka u odnosu na tabelu i program putovanja
-smeštaja u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Puket-Doha-Beograd (važi do popunjenosti promotivne N klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu)
-smeštaj u izabranom hotelu, u dvokrevetnim sobama, smeštajnog tipa prema tabeli-koji predstavljaju standard u pomenutim hotelima, na bazi 7 ILI 10 noćenja sa doručkom
-transferi prema programu.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-aerodromske takse (oko 275 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
-troškovi fakultativnih izleta i poseta,
-troškovi pribavljanja vize za Tajland (oko 65 eur, po osobi)
-troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.
-aerodromska IZLAZNA taksa na Puketu (plaćanje na aerodromu, prilikom povratka, protivvrednost oko 25 USD u nacionalnoj valuti)

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

Prilikom prijave uplaćuje se avans od najmanje 50% ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 25 dana pre polaska. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa aranžmana. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, ostatak je podložan promeni. Organizator može povećati ugovorenu cenu samo u slučaju povećanja cena avio prevoza, hotelskih usluga ili značajne promene kurseva valuta. Ukoliko je povećanje manje od 10% ugovorene cene organizator za povećanje ne mora tražiti saglasnost putnika.

Ukoliko dođe do bilo kakve promene u rezervaciji i prijavi putnika, ista će se tretirati kao otkaz aranžmana. Nova rezervacija će se raditi po tada važećem cenovniku.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima gradjana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom preko računa.
- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate, isključivo u agenciji Jolly Holidays.
- Čekovima gradjana na rate (bez kamate), isključivo u agenciji Jolly Holidays.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA ARANŽMAN TAJLAND – INDIVIDUALNO PUTOVANJE:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju

- od momenta ugovaranja aranžmana do 32 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
- od 31 dana do 23 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 80% od ukupne cene aranžmana.
- od 22 dana pre početka putovanja do početka putovanja, na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana.

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:

-Cene za smeštaj dece u pomoćnom ležaju do 12 godina se dobijaju na upit. Popust za decu važi samo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi.
-Cena smeštaja za treću odraslu osobu u pomoćnom ležaju se dobija na upit.
-Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Smeštaj treće odrasle osobe u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem)
-Cena jednokrevetnih i porodičnih soba je na upit.
-Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Organizator putovanja ne može uticati na poziciju sobe, spratnost, veličinu ležaja.
-Veranda je natkrivena ili otkrivena otvorena galerija (sa/bez stubova) u prizemlju hotelske sobe. Veranda nema ogradu.

NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:

-Navodi o sadržaju koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Doplata, na licu mesta-na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga–shodno pravilima hotela: konzumacija pića i grickalica iz mini bara, serviranje i konzumacija flaširane vode i alokoholnih / bezalkoholnih pića, korišćenje usluga spa centra, masaže, saune, turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, motorizovanih i nemotorizovanih sportova na vodi, sportskih terena, ishrane u restoranima a-la-carte, konzumacija pića u restoranima a-la carte, najma teniskih reketa i loptica, korišćenja ležaljki na plaži, troškove depozita za peškire za plažu, servis za pranje i peglanje veša, hemijskog čišćenja i slično.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka putovanja do 10h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Formalan način odevanja je obavezan u restoranima u svim hotelima.

VIZA ZA TAJLAND

-Za državljane Republike Srbije je potrebna ulazna viza za Tajland.

Potrebna dokumentacija: pasoš koji važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja, 2 fotografije u boji, veličine-za pasoš, uplata od 65 eur po osobi (viza i troškovi usluge viziranja). Plaćanje je u dinarima, po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate.

-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

VAŽNE NAPOMENE:

-Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 2 putnika.

-Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 25 dana pre polaska na putovanje.

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Jolly Holidays d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.

-Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.

-Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

-U slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).

-Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom.

-Na Tajlandu ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.

-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu)-saglasnost oba roditelja overena u opštini ili sudu je neophodna.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays d.o.o. od 1.6.2015.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010.

Organizator ima Zakonom o turizmu propisane polise osiguranja od insolventnosti br. 226655 od 01.06.2015. i za naknadu štete br. 226654 od 01.06.2015. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L tel: 011/ 4407700

PROGRAM br. 1.važi od 14.09.2015.

program pdf

Januar

Individualni polasci: utorkom, u periodu od 12. januara do 26. januara 2016.


Program putovanja:  

1. dan             BEOGRAD-DOHA                (UTORAK)
Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije u 12:25h. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Dohu u 14:25h (let QR 228). Dolazak u Dohu u 23:00h-lokalno vreme. Boravak u tranzitnoj zoni aerodroma u Dohi.

2. dan             DOHA-PUKET                (SREDA)
Nastavak putovanja. Poletanje aviona za Puket u 07:00h-lokalno vreme (let QR 840). Dolazak na Puket u 17:40h-lokalno vreme. Transfer do hotela. Individualni smeštaj. Noćenje.

3.- 8. dan ili 3.-11. dan    PUKET                         (ČETVRTAK-UTORAK) ili (ČETVRTAK-PETAK)
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta. Noćenja.

9. dan ili 12. dan        PUKET-DOHA                (SREDA) ili (SUBOTA)
Napuštanje soba do 11:00h. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Dohu u 19:30h-lokalno vreme (let QR 841). Dolazak u Dohu u 22:35h-lokalno vreme. Boravak u tranzitnoj zoni aerodroma u Dohi.

10. dan ili 13. dan   DOHA-BEOGRAD.           (ČETVRTAK) ili (NEDELJA)
Nastavak putovanja za Beograd u 07:55h-lokalno vreme (let QR 227). Dolazak u Beograd u 13:20h.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi : prema tabeli u EUR

Hotel / Kategorija Tip sobe / Usluga Polazak - Povratak

12.01.-21.01.2016
19.01.-28.01.2016
26.01.-04.02.2016

12.01.-24.01.2016
19.01.-31.01.2016
26.01.-07.02.2016

10 DANA / 7 NOĆENJA 13 DANA / 10 NOĆENJA
Seaview Patong Hotel 3*+ Superior/ND 1019 1125
Kamala Beach Resort 4* Deluxe Ground Terrace/ND 1119 1275
Amari Phuket 4* Superior/ND 1295 1525
                         Cape Panwa 4* Junior Suite/ND 1195 1369
Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa 4* Deluxe Garden View/ND 1519 1825
Katathani Phuket Beach Resort 5* Junior Suite Thani Wing/ND 1635 1989


U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
-avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Puket-Doha-Beograd (važi do popunjenosti promotivne N klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu)
-smeštaj u izabranom hotelu, u dvokrevetnim sobama, smeštajnog tipa prema tabeli-koji predstavljaju standard u pomenutim hotelima, na bazi 7 ILI 10 noćenja sa doručkom
-transferi prema programu.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
-aerodromske takse (oko 275 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
-troškovi fakultativnih izleta i poseta,
-troškovi pribavljanja vize za Tajland (oko 65 eur, po osobi)
-troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.
-aerodromska IZLAZNA taksa na Puketu (plaćanje na aerodromu, prilikom povratka, protivvrednost oko 25 USD u nacionalnoj valuti)
    
USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.
Prilikom prijave uplaćuje se avans od najmanje 50% ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 25 dana pre polaska. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa aranžmana. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, ostatak je podložan promeni. Organizator može povećati ugovorenu cenu samo u slučaju povećanja cena avio prevoza, hotelskih usluga ili značajne promene kurseva valuta. Ukoliko je povećanje manje od 10% ugovorene cene organizator za povećanje ne mora tražiti saglasnost putnika.
Ukoliko dođe do bilo kakve promene u rezervaciji i prijavi putnika, ista će se tretirati kao otkaz aranžmana. Nova rezervacija će se raditi po tada važećem cenovniku.

NAČIN PLAĆANJA :
Gotovinski, čekovima gradjana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom preko računa.
Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate, isključivo u agenciji Jolly Holidays.
Čekovima gradjana na rate (bez kamate), isključivo u agenciji Jolly Holidays.  

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA ARANŽMAN TAJLAND – INDIVIDUALNO PUTOVANJE:
Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju
od momenta ugovaranja aranžmana do 32 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
od 31 dana do 23 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 80% od ukupne cene aranžmana.
od 22 dana pre početka putovanja do početka putovanja, na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana.

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:
Cene za smeštaj dece u pomoćnom ležaju do 12 godina se dobijaju na upit. Popust za decu važi samo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi.
Cena smeštaja za treću odraslu osobu u pomoćnom ležaju se dobija na upit.  
Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Smeštaj treće odrasle osobe u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem)
Cena jednokrevetnih i porodičnih soba je na upit.
Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Organizator putovanja ne može uticati na poziciju sobe, spratnost, veličinu ležaja.
Veranda je natkrivena ili otkrivena otvorena galerija (sa/bez stubova) u prizemlju hotelske sobe. Veranda nema ogradu.

NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:
Navodi o sadržaju koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Doplata, na licu mesta-na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga–shodno pravilima hotela: konzumacija pića i grickalica iz mini bara, serviranje i konzumacija flaširane vode i alokoholnih / bezalkoholnih pića, korišćenje usluga spa centra, masaže, saune, turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, motorizovanih i nemotorizovanih sportova na vodi, sportskih terena, ishrane u restoranima a-la-carte, konzumacija pića u restoranima a-la carte, najma teniskih reketa i loptica, korišćenja ležaljki na plaži, troškove depozita za peškire za plažu, servis za pranje i peglanje veša, hemijskog čišćenja i slično.
Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka putovanja do 10h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
Formalan način odevanja je obavezan u restoranima u svim hotelima.

VIZA ZA TAJLAND
Za državljane Republike Srbije je potrebna ulazna viza za Tajland.
Potrebna dokumentacija: pasoš koji važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja, 2 fotografije u boji, veličine-za pasoš, uplata od 65 eur po osobi (viza i troškovi usluge viziranja). Plaćanje je u dinarima, po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate.
Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

VAŽNE NAPOMENE:
Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 2 putnika.
Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 25 dana pre polaska na putovanje.
Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Jolly Holidays d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.
Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
U slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku  aviokompanije  ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).
Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta - lokalnom  agencijom.
Na Tajlandu ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.
Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu)-saglasnost oba roditelja overena u opštini ili sudu je neophodna.
Opisi plaža su generalni - ne podrazumevaju deo ulaska u vodu i morsko dno (može biti peščano, šljunkovito, sa koralnim grebenom, u pojedinim delovima stenovito i sl).

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays d.o.o. od 1.6.2015.
– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010.
Organizator ima Zakonom o turizmu propisane polise osiguranja od insolventnosti br. 226655 od 01.06.2015. i za naknadu štete br. 226654 od 01.06.2015. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE  ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L  tel: 011/ 4407700

program pdf